2777
2789
عنوان

امشب تولدمه ومیخوام خودمو خلاس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 112 پست
خوشبحالت بخدا من اینقدر خونگرم و همربونم که نگو ولی چند ماهیه از همه چی زده شدم وقتی یاد سختیام میاف ...

خوش بحالت دل مهربونی داری. اما به نظرم وقتی اینقد حواست به همه هست باید یه چیزی رو تو خودت تغییر بدی اون توقع و انتظارت از دیگران هستش.

تحمل ما از دیگران و کارهاشون متناسب با توقع ما هستش.

حالا گاهی آدم ها مثل من سر شلوغن، گاهی مثل من سر به هوا...

بهشون یادآوری کن با یه چیزایی، مثلا خودت پالس بده. من شوهرم چند روز قبل تولدش هوس کیک می‌کنه، یا نزدیک سالگرد ازدواجمون هوای شام رستوران...

گاهی هم آدم ها بی توجه و بی تفاوت هستن، کلا توقعت رو از اون ها قطع کن...

دیگه دیرههیچ امیدی و انگیزه ای ندارم

سه تا بچه رو نکن تکرار سرنوشت خودت و ایینه عبرت مردم 

پای کاری که کردی وایسا

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولدت مبارک..باشه گلم...🌹

ما هم هیچی نگرفتیم..دریغ از یه دونه خوراکی شب یلدا..چون شوهرم بیکاره...

یلدا هم مثل روزای دیگه میاد میره 

غصه نخور..همه زندگیشون طبق میلشون  پیش نمیره

اگر دوست نداری نگو چند سالگی ازدواج کردی؟

14

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
میخوام برم فرص برنج بگیرم و شب بخورم خودمو خلاس کنم تمام

بچه هات و خانوادت چ گناهی کردن 

اونا هیچ ..تجارب نزدیک ب مرگ اف اد خودکشی کرده رو ببین چقدر اونور عذاب کشیدن و حاضر بودن برگردن اینور و تو آتیش اینجا باشند و اونجا نه از بس سختتت بوده

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
اگه من نباشم همه اسوده میشن همه چون هیشکی دوستم نداره وقتی تو جمعی حرفی نیزنم همه تحقیرم میکنن همه ح ...

تروخدا بیا حرف بزنیم بزار کمکت کنم

منم ۴بار خودکشی کردم،الان خودمو ساختم،با اینکه هنوزم مشول دارم ولی بخدا ۸۰درصد مشکلاتم حل شده،بیخیال تبریک اونا باش عزیزگ

تولدت مبارک..باشه گلم...🌹ما هم هیچی نگرفتیم..دریغ از یه دونه خوراکی شب یلدا..چون شوهرم بیکاره...یلد ...

قربونت برم من😔الهی سال بعد غرق نعمت و ثروت باشی عزیزدلم

تروخدا به رو شوهرت نیاری ها خیلی غصه میخوره

بچه هات و خانوادت چ گناهی کردن اونا هیچ ..تجارب نزدیک ب مرگ اف اد خودکشی کرده رو ببین چقدر اونور عذا ...

تحملم بریده باکوچیکترین حرف گریه میکنم

الان که یاد کتکای پدرم میافتم والتماس میکردم کتر بزنه التماس میکردم با شلنگ نزنه😭😭😭

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
تروخدا بیا حرف بزنیم بزار کمکت کنممنم ۴بار خودکشی کردم،الان خودمو ساختم،با اینکه هنوزم مشول دارم ولی ...

مشکلات من غیر قابل حلشدنه 

چون همه میگن نحسم 

اینقدر از بابام کتک خوردم که منم مثل خودش شدم بچه هامو هی کتک میزنم

برا همینه میگم تگه نباشم اونام خوشبخترن

خیلی بده تو این سن ازدواج کردی؟چطوری خواستگار داشتی تو این سن؟

چه میدونم پدرم ادم سر شناس بود منم تو دید همه که افتادم تو دام این

مشکلات من غیر قابل حلشدنه چون همه میگن نحسم اینقدر از بابام کتک خوردم که منم مثل خودش شدم بچه هامو ه ...

تو خودتو تغییر بده  ، مگه میشه بچه هات بدون مامان بزرگ بشن و خوشبخت باشن ؟

باش ادامه بده ، خودتو تغییر بده ، بهشون محبت کن 

دلتو دریایی کن،بخودت متکی باش،رشد کن بزار بچه هات بهت افتخار کنن،بیا یادت بدم کیک درست کن ببین وقتی بچه هات پیش بصیه با کیف میگن مامانم کیک میپزه قند تو دلت آب میشه،گور بابای دنیا و تجملاتش

اصلا بخودت سخت نگیر من هیچ وقت سخت نمیگیرم،یه کیک خودم درست میکنم با یه مختصر میوه بعضی وقتا اونم نیست بخدا