2777
2789
عنوان

بحثمون شد رفت ناهارشو خورد اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 105 پست
اوایل زندگی این مسائل پیش میاد با همسر منطقی حرف بزن و همیشه ارامش داشته باش

تاپیکت رو خوندم

ناراحت نباش

مردا همشون آش.غالن

دیگم ازدواج نکن 

اولی چی بود که دومی باشه

ای کاش منم دیگه ازدواج نمیکردم

تازه منت سر آدم میذارن که مطلقه گرفتن روزگار آدمو سیاه میکنن. خدا ازش نگذره به حق علی

توکل به خدا🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیکت رو خوندمناراحت نباشمردا همشون آش.غالندیگم ازدواج نکن اولی چی بود که دومی باشهای کاش منم دیگه ...

گاهی وقتا پیش خودم میگم شاید دیگه هیچوقت ازدواج نکنم 

شما قبلا جدا شده بودی ؟چرا مشکلتون چی بود 

چقدر همسرت بیشعورهبگو بواسیر از اسهال و یبوست و پریود میشه و یه چیز ارثیه

همسرم ذهنش بیمار بود متاسفانه 

ادم خوبی بود ولی خب با ادمایی که د  ارتباط بود باعث شده ذهنیتش خراب بشه 

مردا همشون همینن میخوان همه چی طبق میل خودشون پیش بره خانوادت از تو دورن ؟

داستان زندگی من خیلی درد و غم داره و درازه

من ازدواج دوممه

بعد از بهم خوردن زندگی اولم رفتم پیششون اونجا خیلی اذیت شدم شاید همونا باعث شدن دوباره ازدواج کنم چون خیلی نیش و کنایه بهم زدن 

پارسال ۶ ماه با این دومی زندگی کردم جمع کردم رفتم الان دوباره اومدم خیلی خودمو سرزنش میکنم دیگه توی خونه پدریم جایی ندارم دیگه کسی رو ندارم. هرچی میشه به مامانم نمیگم. همیشه میگم زندگیم خوبه اوکیه مشکلی نیست چون اونا هم تحقیرم کردن

حامی ندارم مشکل مالی دارم دوباره اینجا گیر افتادم

نمیدونم چی بگم چکار کنم خسته‌ام از آدما

توکل به خدا🌿
همسرم ذهنش بیمار بود متاسفانه ادم خوبی بود ولی خب با ادمایی که د ارتباط بود باعث شده ذهنیتش خراب بش ...

دلم براش میسوزه تنها کسی که بدردش میخورد من بودم که قدرم ندونست 

همسرم شاید دیگه هیچوقت ازدواج نکنه و گاهی اوقات خودم باعث این کار میدونم که اون دیگه برای همیشه تنها میمونه 

همسرم ذهنش بیمار بود متاسفانه ادم خوبی بود ولی خب با ادمایی که د ارتباط بود باعث شده ذهنیتش خراب بش ...

نه نگو آدم خوبی بود

آدم خوب به این راحتی به کسی تهمت نمیزنه

توکل به خدا🌿
داستان زندگی من خیلی درد و غم داره و درازهمن ازدواج دوممهبعد از بهم خوردن زندگی اولم رفتم پیششون اون ...

روزگار با هرکسی یه بازی میکنه خانوادت اشتباه میکنن باید ازت حمایت میکردن و نباید مجبور به ازدواجت میکردن 

چند وقت از همسرت دور بودی و دوباره برگشتی ؟

عزیزم اگر شرایط مالی همسرت خوبه بمون تو همین زندگی فقط صبور باش خیلی از مشکلات با صبر کردن درست میشه زود تصمیم نگیر شما بمون و اگر بعدها دیگه کارد به استخونت رسید برو 

اما تو بمون و زندگیت درست کن برای رفتن هیچوقت دیر نیست