یک_زندگی_با_آرامش مدیر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2942 عنوان بحثمون شد رفت ناهارشو خورد اومد | مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 105 پست با شوهرم بحثمون شدرفت طبقه پایین پیش پدرمادرش کلی حرف پشت سر من زد الکی به دروغ گفت این (یعنی من) بیماری اعصاب داره و قبل از عقد نگفته میرم دادگاه ثابت میکنمناهارم همونجا خورد اومد هیچی هم برای من نیاورد نک.بت توکل به خدا🌿 دیروز | 14:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 436 مادرش چی؟ همیشه غذا و میوه برای پسرش میده بالامن آدم نیستم؟جالبه شب هم میخوان ببینم خونه خالهاشعمرا ... عشقم ناراحت نباش الان عصبی هستی فدا سرت که مادرشم چیزی نداد شاید داده و شوهرت نیاورده بالاخره اون مادر شوهره معلوم که هوای پسرشو بیشتر داره تو برو همراهش ولی بعدا به مادرشوهرت با ی لحن خوب بگو من توقع داشتم برام خوراکی بدین دست شوهرم بیاره ی جوری باسیاست بگو خودتو براش لوس کن
یک_زندگی_با_آرامش مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2942 هیچوقت از مادرشوهرت توقع کاری که برای پسرش میکنه برای شما هم بکنه نداشته باش برای این میگم که خودت ر ... اره درست میگی پس دم به دیقه زنگ هم نزنه یا میخواد بره خرید بگه باهم بریم توکل به خدا🌿
یک_زندگی_با_آرامش مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2942 عشقم ناراحت نباش الان عصبی هستی فدا سرت که مادرشم چیزی نداد شاید داده و شوهرت نیاورده بالاخره اون ما ... چقدر شما مهربونینای کاش شما واقعی بودین😭 نه مجازی توکل به خدا🌿
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 436 ببرنماشتباه تایپ شدبخدا دارم با گریه تایپ میکنم عزیزم گریه نکن تو الان پیش همسرتی از تقدیر گلایه میکتی منی که دیگه همسرمو ندارم باید چکار کنم
گلسرخ999 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 4711 مادرش چی؟ همیشه غذا و میوه برای پسرش میده بالامن آدم نیستم؟جالبه شب هم میخوان ببینم خونه خالهاشعمرا ... چرا به مادرش با احترام نمیگی
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 436 چقدر شما مهربونینای کاش شما واقعی بودین😭 نه مجازی خیلی مهربونم اما اون کسی که باید قدرم میدونست پسم زد منو نخواست منم الان چشام اشکی شدن ناراحتم کاش کنارت بودم از بازی که سرنوشت باهام کرد برات میگفتم تا بدونی که میگم قدر لحظات زندگیت بدون و برو با همسرت اشتی کن
یک_زندگی_با_آرامش مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2942 عزیزم گریه نکن تو الان پیش همسرتی از تقدیر گلایه میکتی منی که دیگه همسرمو ندارم باید چکار کنم همسرتون فوت شده؟ خدا رحمتشون کنهنمیدونم چی بگم واقعادرد هرکسی فرق میکنه توکل به خدا🌿
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 436 اره درست میگی پس دم به دیقه زنگ هم نزنه یا میخواد بره خرید بگه باهم بریم نمیدونم چند سالته و چند وقته که ازدواج کردی زود جوش نباش
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 436 همسرتون فوت شده؟ خدا رحمتشون کنهنمیدونم چی بگم واقعادرد هرکسی فرق میکنه نه همسرم فوت نشده داریم جدا میشیماره درد هر کسی برای خودش خیلی بزرگ و کمر شکنه
یک_زندگی_با_آرامش مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2942 خیلی مهربونم اما اون کسی که باید قدرم میدونست پسم زد منو نخواست منم الان چشام اشکی شدن ناراحتم کاش ک ... آخه چه آشتیای؟ همیشه باید همه چی طبق خواسته اون باشه تا راضی بشهدرد مم الان دعوا با شوهرم نیستدرد من اینه که هیچکسی رو ندارم هیچکس توکل به خدا🌿
یک_زندگی_با_آرامش مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2942 نه همسرم فوت نشده داریم جدا میشیماره درد هر کسی برای خودش خیلی بزرگ و کمر شکنه منم خیلی به جدایی فکر میکنمجدایی گاهی بهترین راههناراحت نباشزندگی که درست بشو نباشه همون بهتر که تموم بشه توکل به خدا🌿
یک_زندگی_با_آرامش مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2942 نمیدونم چند سالته و چند وقته که ازدواج کردی زود جوش نباش ۳۵ سالمهیک سال و نیمه ازدواج کردیم اما همیشه اختلاف و دعوا داشتیم و داریم توکل به خدا🌿
یک_زندگی_با_آرامش مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2942 چرا به مادرش با احترام نمیگی چی بگم یعنی؟ نمیخوام رو بزنم که ناراحت شدم تازه نقطه ضعف بشه توکل به خدا🌿
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 436 آخه چه آشتیای؟ همیشه باید همه چی طبق خواسته اون باشه تا راضی بشهدرد مم الان دعوا با شوهرم نیستدرد م ... مردا همشون همینن میخوان همه چی طبق میل خودشون پیش بره خانوادت از تو دورن ؟
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 436 منم خیلی به جدایی فکر میکنمجدایی گاهی بهترین راههناراحت نباشزندگی که درست بشو نباشه همون بهتر که تمو ... امیدورام که زندگیه شما خوب بشه و هیچوقت وارد این مرحله نشین هر چند که طلاق گاهی وقتا درسته ولی خیلی سخته ادم پیر میشه