2777
2789
چرا نمیتونی بخاطر افسردگی؟

هم اون هم من تک فرزندم نمیزارن کار کنم روم حساسن

هم خودم بخاطر روحیم اضطراب اجتماعیم گرفتم اعتماد بنفسم از دست دادم

همش بابام باعث شده ک اینطوری بشم چون ب من اهمیت نمیده

اسی به حرف اینا گوش نکن 

ازدواج کن ولی سعی کن مهربون و صبور و با ایمان بشه 

افسردگی بیشتر از تنهاییه ازدواج کنی خوب میشی به شرطی که آدم درستی باشه طرف مقابل 

چون من زیاد دیدم دختر افسرده دوربرم که بعد ازدواج از این رو به اون رو شدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزمزمه ازدواج همش عشقم و فدات شم و ماچ و بغل نیستا ، تازه اپل یه راه کاراایلان ناشناخته اس، سن پایین ...

من خودم میدونم زندگی مشترک چ چالشایی داره و خودمو میشناسم اگه اون ادم خوبی باشه مطمئنا میتونه حالمو بهتره

حداقل از سختیهایی ک الان میکشم بهتره

اسی به حرف اینا گوش نکن ازدواج کن ولی سعی کن مهربون و صبور و با ایمان بشه افسردگی بیشتر از تنهاییه ا ...

من خودم خودمو میشناسم میدونم افسردیگم بخاطر تنهاییه اگه طرفم ادم خوبی باشه میتونه حالمو خوب کنه چون من تو زندگیم بودن ی مردو حس نکردم داداش ک نداشتم بابامم بی مسئولیته همش پشتم خالی بوده

منم هروقت از مادر سمیم دور شم افسردگیم درمان میشه

من قطع ارتباط میکنم ولی خودش مثل چیز بلندمیشه میاد خونم روم نمیشه بگم نیا اصلا میبینمش اعصابم بهم میریزه اونقدر درحقم بدی کرده دلم ازش سیاهه با دیدنش از زندگی سیر میشم وقتی هم نباشه انقدر تو آرامشم

من خودم خودمو میشناسم میدونم افسردیگم بخاطر تنهاییه اگه طرفم ادم خوبی باشه میتونه حالمو خوب کنه چون ...

مبفهمم چیمیگی

سعی کن آدم درستی انتخاب کنی

واقعا حالت خوب میشه بعد ازدواج 

خودمم این حسو دارم

چون تنها کسایی که اعصابمو خراب میکنن خانوادمن 

مامانم ولی خوب نشد بدترشد پدرم تازنده بود نگهداربش میکرد هواسش بهش بود افسردگیش خیلی شدیده بعدپدرم مسولیتش افتاد گردن خودم خودم بخاطر مشکلات زندگیم افسردگی گرفتم الان دارم دارومصرف میکنم ایکاش پدرم زنده بود😔

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
من قطع ارتباط میکنم ولی خودش مثل چیز بلندمیشه میاد خونم روم نمیشه بگم نیا اصلا میبینمش اعصابم بهم می ...

تروخدا واسه منم دعا کن زود ازدواج کنم 

هر لحظه میبینمش اعصابم انقدد خراب میشه نگم 

هیچکی باهام کاری نداره جز این منو تو ته روانی بودن رسوند

تروخدا واسه منم دعا کن زود ازدواج کنم هر لحظه میبینمش اعصابم انقدد خراب میشه نگم هیچکی باهام کاری ند ...

درکت میکنم عزیزم درس بخون دانشگاه راه دور برو حداقل یکم ازش دوربشی