2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 45100 بازدید | 1764 پست
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️ظروف چینی بدون کاربرد✅️✅️✅️

از سرویس چینیم جای دستمال هاش اصلا استفاده نشده

و کاسه سوپ رو فقط یکبار استفاده کردم

ولی دلم نمیخواد اینارو بزارم خروجی و سرویسمو ناقص کنم

از  سرویس چینیم فقط سوپخوری دردارشو هنوز استفاده نکردم .به نظرتون چه چیزایی میشه ریخت توش 

فنجان بلند الماسی ژاپن دارم مال جهیزیه  همشون نوعه وسالم  دوسالی میشه استفاده نکردم ازشون میگن از مد افتاده

به نظرتون استفاده کنم یا بدم به کسی وجدید بخرم آخه جنس اصله و الان پیدا نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستای گلم 

امیدوارم یلدا بهتون خوش گذشته باشه💕❤💕

من ظروف چینی هام کلا تموم شده و دیگه ندارم 

شادی جان، عزیزم تجربه من برای پهن کردن سفره برای مهمونام اینطوره که با خانمها سفره رو با تمام مخلفاتش میچینیم بعد آقایون رو صدا میزنیم بیان پای سفره، قبلا منم مشکل شما رو داشتم 

الان دیگه همه چیز اوکی شده 

❌لایک❌
از سرویس چینیم فقط سوپخوری دردارشو هنوز استفاده نکردم .به نظرتون چه چیزایی میشه ریخت توش فنجان بلن ...

حس میکنم دوسشون داری 

اگه اینطوره استفاده کن 

حتی برای خودتون 

و لذت ببر جانم 

❌لایک❌

حلما جان من تجربه ای تو زمینه خواستگار اومدن نداشتم، اصولا رفتیم خواستگاری😊

فقط همین رو میتونم بهت بگم، اصلا استرس نداشته باش گلم و از همین روزهای خاطره انگیز لذت ببر

❌لایک❌