2777
2789

دانشگاه دارم 2 تا کلاسم کنسل شد مونده یکی ولی خب 3 تا غیبت رو دارم ولی میدونم چیزی نمیگه 

مریضم هستم ولی مباحث مربوط به امتحان رو میخواد بگه درسمم خوبه برم یا بخوابم تا بهتر بشم ساعت 3 هم وقت دندانپزشکی دارم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

برو و بعد از کلاست برو پارک و از هوا هم لذت ببر. این روزها دیگه تکرار نمیشن. نخواب. من اون موقع هروقت مثل تو میخواستم بخوابم، مامانم می‌گفت برو حال و هوات هم عوض میشه. الان میبینم بهترین خاطراتم همون موقع ها بود.(کلاسهای صبح😍)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو و بعد از کلاست برو پارک و از هوا هم لذت ببر. این روزها دیگه تکرار نمیشن. نخواب. من اون موقع هروق ...

والا شدید مریضم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اگرشدیدمریضی فقط بری جسمت داغون میشه بخواب نه که باگوشی بچرخی

از 10 شب تا الان خواب بودم

ببین اگر خیلی مریضی نرو بمون استراحت کن

آره نمیرم 

منم حالم میزان نیست بنظرت با این وضع آدم دندانپزشکی بره مشکلیه

زنگ زدم دیشب بهش گفتم گفت از داروخانه نمیدونم چی بگیر بیار