2777
2789
عنوان

سریال from از سوی

41 بازدید | 14 پست

چرا انقدر همه عاشقش شدن

آخه هر فصلی که گذشت فقط سوالا بیشتر شد

از این به بعد حاوی اسپیلبرگ

کلا اون جهانه یعنی جهان بعد از مرگ بود؟ بعد اون جک و جانوران چی بودن؟ اون پیرمرده چی بود که وقتی سیاهه یارو رو کشت اونا که داشتن کور میشدن خوب شدن؟

اون دو تا بچه هه چی بودن؟

عین لاست 

ولی از لاست بهتره 

چونکه لاست اصلا به سوال ج نمیداد باز اینجا جواب چهار تا سوالتو میگیری 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عین لاست ولی از لاست بهتره چونکه لاست اصلا به سوال ج نمیداد باز اینجا جواب چهار تا سوالتو میگیری

خب اون شهرکه چی،بود؟

دنیای پس از مرگ؟

اون دوقلوهای سفید پوش چی بودن؟

چجوری خانومه بعد سقوط از برج بیدار شد؟

اون آدمای هیولاوار چی،بودن؟

منمولی آخه اصلا نمی‌فهمم چی به چیهمثلا ما همه مرده ایم رو بیشتر دوست

خوب فرام که فصل ۴ داره تا بسازن ببینیم چی میشه ولی همین که درگیر میکنه خیلی باحاله برام 

همه ما مرده ایم هم خیلی دوس دارم  ولی اینم فصل ۲ داره

خب اون شهرکه چی،بود؟دنیای پس از مرگ؟اون دوقلوهای سفید پوش چی بودن؟چجوری خانومه بعد سقوط از برج بیدار ...

اینا که بعدا مشخص میشه 

ولی تا الان مشخص شده اینکه جید و اون زنه قبلا اینجا بودن اونم با نقش های دیگه و بچه داشتن و میخواستن بچه هارو ازاد کنندو مردم این شهر اینجورین چون خواستن عمر طولانی داشته باشن بچه هاشونو اسیر کردن و این بلا رو سرشون اوردن 

ولی لاست اصلا لعنتی به هیچی ج نمیداد همش سوتل پشت هم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آقا یکم صبر داشته باشهنوز دارن فصل ۴ رو میسازن

خو باشه

ولی هیچ سوالی جواب نمیده

پرونده فصل ۱ هنوز بازه بعد فصل ۳ تموم شده

واسه همین دراپ کردم

فقط اولش باحال بود که تعلیق داشت

اصلا نفهمیدم چی میگی؟🫡

خب حتما کامل نگاه نکردی دیگه اگر تا اخر فصل سه دیده باشی میفهمی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خو باشهولی هیچ سوالی جواب نمیدهپرونده فصل ۱ هنوز بازه بعد فصل ۳ تموم شدهواسه همین دراپ کردمفقط اولش ...

چرا دیگه جواب داد!

مثلا اینکه اون اسمایلی ها بخاطر این جاودانه هستن که یه زمانی آدمای عادی بودن ولی بچه هاشونو کشتن تا جاودانه بشن.

یا اینکه همه ی آدمایی که میان تو این شهر انگار قبلا هم اومدن ولی موفق نشدن اون بچه ها رو نجات بدن و دوباره با تناسخ برمیگردن تا بتونن بچه ها رو نجات بدن.

اون بچه هام بچه های جید و مادر ایتنن 

راستی من فصل ۳ رو ندیدم🤣تازه یادم افتادبعد بیمارستان که زنه بلند میشه مال فصل ۳ هست دیگه؟

😐😐😐فصل سه ندیدی بعد اومدی میگی چرا اینجوری شد 

خب ببین بعد بیا دیگه تو فصل سه به یه سری سوالاج میده ،سوالای جدیدم ایجاد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40