2777
2789
عنوان

دوناتو درس کردم بالاخره بیاید عکسش

301 بازدید | 35 پست

برا بار اول خیلی عالی شد  واقعا طعمش دقیق عین بیرونیا  حاالا ظاهرو زیاد سخت نگیرید  

دوتا وروجکم دم دستم هی جیک جیک میکردن و بسختی بالاخره انجام شد

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا پوکو عالی شد بچه هام خیلی خوشال شدن  هرلحظه اماده خرابکاری بودم    از بس بسم الله گفتم ودعادعا  کردم بخاطر چارتا دونات  گفتم گنا دارن بچه هام منتظرن خخخخسربلند شدم

ارع منم درست کردم واقعا طمعش حتی از بازاری ها بهتر میشه مهم تر اینه که تازه هم هستتتت😀

خیلی حس خوبی بود بعد برا بار اول خیلی خنده داره همش با چالش رودرو میشی  هرجور بود جمش کردم 

وای به به عالیه نوش جان

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

عالی شد گلم اگ تونستی دستورشم بزار لایک کن❤️

گلم من یک عدد ناشی هستم  که  از گوگل یه دستور گرفتم  وسطش  خیلی شل شد خمیر  از بس ارد ریختم که نگو   ولی بالاخره جمش کردم   الان مینویسم برات