2777
2789
عنوان

دوناتو درس کردم بالاخره بیاید عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی نمیدونید چه حسیه جلو همسرو بچه هام سربلند شدم همش منتظر گند زدنم بودن

ای جونم😂😂🩷

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

عالی شده عزیزم😋😋

نوشجونتون باشه

فقط باقاشق شکلات نزن

شکلات رو که بن ماری کردی ، بریز تو کاسه مثلن ، تا داغه دونه دونه دوناتو رو بزن روش بچین تو سینی بزار تو یخچال، همینکه شکلاتش بست کافیه بیار بیرون بچین تو دیس درشم ببند

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
بلاخره بیکینگ پودر زدی یا خمیر مایه گرفتی

عهههه اومدی  خوش اومدی  اخرش خمیر مایه گرفتم  عالی شد  واقعا ازبیرونیام عالی تر  هرچند باچالشای متعدد روبه رو شدم  اما تونستم ...

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

عالی شده عزیزم😋😋نوشجونتون باشهفقط باقاشق شکلات نزنشکلات رو که بن ماری کردی ، بریز تو کاسه مثلن ، ت ...

دم شما گرم معلومه حرفه ای هستی  اره اتفاقا شکلاتشم داغ بود  ولی باقاشق زدم خخخخخ

عهههه اومدی خوش اومدی اخرش خمیر مایه گرفتم عالی شد واقعا ازبیرونیام عالی تر هرچند باچالشای متعد ...

خیلی خوب میشه 

نوش جونتون 

حالا دفعه بعد راحت تر درست می‌کنی 

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

خیلی خوب میشه نوش جونتون حالا دفعه بعد راحت تر درست می‌کنی

اره دیگه  بلدم دفعه دیگه راحتم  دوهزار ظرف کثیف نمیکنم