2777
2789
عنوان

ازدواج چقدر وحشتناکه…

159 بازدید | 13 پست

ما دو روز پیش مهمونی دعوت بودیم

رفتیم شام و خوردیم و اینا نامزدم گفت پاشو بریم

من از بزن و برقص خوشم نمیاد 

حالا ما بهونه آوردیم رفتیم

بابام یکساعت بعد زنگ زد ک پاشین بیاین

هرچقدر گفتم نه هی اسرار پشت اسرار ک نیم ساعت بیاین

منم گفتم خسته‌ایم بابام گوشی رو قط کرد

بعد دعوای منو نامزدم شروع شد ک بابات نمیزاره زندگی کنیم چرا همش زور میگه اصرار میکنه و اینا

واقعا موندم چیکار کنم 

Nail artist 🤍  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امان از دست پدر مادرا    امان 

من اگر میدونستم باگ ازدواج  اینه که حوصله پدر مادر خواهر برادر خودت و توقعاتتان رو نداری  و اصلا درک ندارن  حالا با ازدواج  پدر مادر خواهر برادر یکی دیگه هم اضافه میشه    هیچ وقت ازدواج نمیکردم

تو باید بتونی شوهرت رو اروم کنی مثلا بگی دوستمون داره و اینا اما ما برنامه خودمونو داریم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
روحیاتتون بهم نمیخوره ؟ یا این که فقط پدرتون اصرار می‌کرد شما هم دوست نداشتین برین ؟

نامزدم از رقص از اینکه بیارنش ب زور وسط خوشش نمیاد

حالا بابام هی اصرار میکنه باید بیاین

موندم بینشون

دوس ندارم بابام اصرار کنه گفتم نمیایم اومده خونه مامانم میگه دیوونه شده بود چرا نیومدن درحالیکه شام اونجا بودیم بعد شام رفتیم

منم از دست  غر های بابام شب موندم خونه نامزدم اولین بار

احساس میکنم سر اینچیزا قراره زندگیمون از هم بپاشه

چون نامزدمم چندین بار اینو گفته بهم

Nail artist 🤍  

از الان جوری رفتار کن بفهمن نمیتونن دخالت کنن اصرار تو هر زمینه ای کنن اگر اینکارو نکنی بیچا ...

چجوری اخه

میگم خوشمون نمیاد همش اصرار میکنن باید بیاین

منم میگم نه گوشی رو قط میکنه😐

Nail artist 🤍  

نامزدم از رقص از اینکه بیارنش ب زور وسط خوشش نمیادحالا بابام هی اصرار میکنه باید بیاینموندم بینشوندو ...

نامزدت از موقعیت هایی که وفق مرادش نیست فرار میکنه یک آدم قوی میمونه و یک نه قاطعانه میگه ، شوهرت تا کی میخواد از هر مجلسی فرار کنه؟ ماهم عقدیم شوهرم اصلا رقص بلد نیست خیلیم بدش میاد ولی هیچوقت از مجلس فرار نمیکنه این کار بی احترامیه

چجوری اخهمیگم خوشمون نمیاد همش اصرار میکنن باید بیاینمنم میگم نه گوشی رو قط میکنه😐

هیچی   

با آرامش  نه دعوا  حرف خودتو بزن  کار خودتو بکن  در برابر ناراحتیشون و عصبانیتشون هم خونسرد باش و عکس العمل  نشون نده    دوباره  یه موضوع دیگه پیش اومد کار خودتو بکن 

یه مدت سخته  ولی بعد یکی دو سال  کامل راحت میشی  هر کی حد و حدود خودشو یاد میگیره 

نامزدت از موقعیت هایی که وفق مرادش نیست فرار میکنه یک آدم قوی میمونه و یک نه قاطعانه میگه ، شوهرت تا ...

اینکه آدم نخواد تو جمعی که توش احساس خوبی نداره  بمونه  حالا هرچی باشه  بی احترامی نیست 

اینکه بقیه رو مجبور کنیم مطابق میل ما رفتار کنن که احساس بهتری داشته باشیم بی احترامیه

اینکه آدم نخواد تو جمعی که توش احساس خوبی نداره بمونه حالا هرچی باشه بی احترامی نیست اینکه بقیه ر ...

بنظر منم زشته که آدم وسط مهمانی بعد از شام بزاره بره . عمم ازدواح کرده بود پاگشا دعوتش کردیم همه نشسته بودن پدرشوهر مادرشوهر و پدربزرگ و مادر بزرگ و عمه ها و عمو ها یه هو این زنوشوهرربعد شام پاشدن رفتن خیلی همه ناراحت شدن اصلا یه حالت بدی داشت