2777
2789
عنوان

حاضرید با این پسر ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 53 پست
جدا شو چرا اجازه میدی یه مرد الکلی بهت توهین کنه کمبود ک نداری خداروشکر پس روان خودتو آزاد کن

از نظر روانی کمبود دارم چون دقیقا هرجا داستانمون رو گفتم همه گفتن بهم که خاک بر سرت  با این انتخابت و این حرفها😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خاطر اینکه خیانت نمیکنه و همیشه دورمه دوسش دارم 🫂😁 ولی خب میدونم اشتباهه

عزیزم اگه مردی خیانت نمیکنه داره وظیفشو انجام میده همینجوری که شما خیانت نمیکنی 

طوری خیانت زیاد شده که انگار خیانت نکردن یه آپشن به حساب میاد 

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری❤️

ترجیح میدم برا خاک باشم تا همچین آدمیاز خوشبختی خسته شدید ؟ دلتون چشم اشکی و در به دری میخواد؟اگه ار ...

منم دقیقا از تنها بودن بدم میاد و نگران آیندم میشم. البته اون از لحاظ مالی نمیتونه حتی خودش رو تامین کنه چه برسه من.

اما من فقط واسه حضور داشتنش گفتم 

منم دقیقا از تنها بودن بدم میاد و نگران آیندم میشم. البته اون از لحاظ مالی نمیتونه حتی خودش رو تامین ...

بدبخت نکنید خودتون رو

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

مگ اینکه اسکل ب تمام معنا باشم ازدواج کنم

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

از تو جوب🫂 ولی خدایی هم دلم میسوزه هم دوستش دارم. میدونم مسخره می‌کنید اما خب نمیدونم چیکار کنم

دلت به حال خودت بسوزه نه اون

ادم معتاد بیچارت میکنه ...

دیدم زنی رو که روی اعتیاد شوهرش،خیانت های مکررش، و حتی سر کار نرفتن شوهرش چشم پوشی کرد،خودش هم پدر شد واسه بچه هاش هم مادر،هم کار کرد و هم عشق ورزید،ولی آخرش چی شد؟ یکی از بچه هاش دق کرد اون یکی هم معتاد شد درست مثل پدرش،پدره اعتیاد رو ترک کرد ولی  تهمت زد به خانومش که با یکی دیگه ریخته رو هم،و بعدشم به زنش خیانت کرد و هنوزم که هنوزه ۲ ساله درگیر کارای طلاقن..ولی خانومش رو طلاق نمیده و در عین حال داره با یه زن دیگه زندگی میکنه..

خانومش رو هم من میشناسم،اصلا زنی نیست که اهل خیانت و اینا باشه،شوهرش بهش تهمت زده بود.

ادم‌معتاد همینه،دیگه شما هرچقدر هم فداکاری کنی باز نمیفهمه..

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤