2777
2789
عنوان

حاضرید با این پسر ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 53 پست
خواستگار دارم ولی قصد ازدواج ندارم. بعدشم اینو دوست دارم😁 البته میدونم اون دوستم نداره

این دوست داشتن به درد نمیخوره

چه دخترایی که با جمله ی (دوسش دارم )خودشونو تو چاه انداختن و الان با ۱ بچه و بدون پشتوانه دارن میسوزن و میسازن..قدر خودتو بدون..بیخیالش شو

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواستگار دارم ولی قصد ازدواج ندارم. بعدشم اینو دوست دارم😁 البته میدونم اون دوستم نداره

حس میکنی زشتی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
تازه به خاطر اینکه من یه بار توی تصادف مصدوم شدم و دستمو عمل کردم سرم منت میزاره میگه من باید راجب ا ...

واییی این دیگه کیه 😂😂

ادم نمیمیره همه چیو باچشه خودش میبینه 😅

اینو خداییش ازکجا پیدا کردی😂

یه وقتایی همیم الانش به سمتم هجوم میاره ولی خب چون میدونه هنوز رسمی نیستیم دوباره به خودش میاد

ببین یا داری اسکل میکنی ملتو،یا هم از جوونی و زندگیت سیر شدی که میخوای با همچین آدمی بری زیر ی سقف

ببخشید  از دستم ناراحت نشو بابت حرفم ولی کارت بی عقلیه...خدا اون عقلو واسه چی داده؟استفاده کن نزار آکبند بمونه

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
تعجب می کنم می پرسید نمی دونم چیکار کنم!

میدونم چیکار کنم ولی دلمم واسش میسوزه. خواستم یه چند تا حرف کلفت بارم کنید بلکه خجالت بکشم و دست از این پسره بکشم 🙏🏻میدونم مشکل اصلی خودمم

نه بخدا تعریف از خودم نباشه. پوست سفید دارم با چشمای سبز، هیکل خوب. هر کی میبینه میگه چقدر خوشگلی ول ...

کاش من زیبایی تو رو داشتم دیگه غم نداشتم 

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

ببین یا داری اسکل میکنی ملتو،یا هم از جوونی و زندگیت سیر شدی که میخوای با همچین آدمی بری زیر ی سقفبب ...

نه به خدا اسکل نمیکنم. میدونم کارم بده. این تاپیک رو زدم کم سرزنشم کنید شاید به خودم اومدم

واییی این دیگه کیه 😂😂ادم نمیمیره همه چیو باچشه خودش میبینه 😅اینو خداییش ازکجا پیدا کردی😂

از تو جوب🫂 ولی خدایی هم دلم میسوزه هم دوستش دارم. میدونم مسخره می‌کنید اما خب نمیدونم چیکار کنم

از تو جوب🫂 ولی خدایی هم دلم میسوزه هم دوستش دارم. میدونم مسخره می‌کنید اما خب نمیدونم چیکار کنم

عزیزم میدونم دوسش داری 

ولی واقعا شرایطش خوب نیس اصلا 

تازه این ممکنه فردا کتکتتم بزنه 

این از همین الان بهت میگه ازدواجی نیس وباید بهت فکر بکنه... ادم میمونه چی بگه  😂😂😅😅