2777
2789
عنوان

حاضرید با این پسر ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 53 پست

کامل نخوندم ولی بخاطر اعتیادش اصلاااااا فکرشم نکن باهاش ازدواج کنی 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به عنوان دوست هم قبولش نمیکنم چه برسه به ازدواج

مگر اینکه عقلمو از دست بدم

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

خواهر من گول مهربونی هاشو نخور😐یعنی چی میخوای باهاش ازدواج کنی

بدت نیاد عقلت سر جاشه؟؟؟؟

خودت همه چی داری ماشالله 

این همه مرد سالم و عاقل هست چرا میخوای با این ازدواج کنی😭😭😭من دیگه دیوونه میشم خودت میخوای بدبخت کنی 

معلومه که نه!!!

چون معتاده...تعادل نداره،فردا میره یه چیز دیگه میکشه توهم‌میزنه بلا ملا سرت میاره

خیلی معذرت میخوام که اینطور حرف میزنم ولی مگه مغز خر خوردی؟!!!دلت به حال خودت و خانوادت نمیسوزه که خودتو گرفتار ادم معتاد میکنی؟!فکر کردی زندگی شوخیه؟امروز فردا دو تا بچه هم پس بندازی و مجبور بشی با ۲ تا بچه طلاق بگیری؟

میخوام صد ساله سیاه محبت نکنه،چه فایده ای داره وقتی مبحت میکنه اما معتاده؟!

رو زندگیت قمار نکن،دورشو خط بکش،با عقل تصمیم بگیر..تو میتونی کسی رو مناسب خودت پیدا کنی که دوستت داشته باشه و بهت محبت کنه،حتی آدمی بهتر از این آقا،ولی هیچوقت نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی و عمر تلف شده با این آقا رو از اول زنده کنی ...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
همینو بگیر ولش نکن، کیس عااااالی

واقعا فکر کنم منتظر اینن کسی تائیدشون کنه

وگرنه جواب اظهر من شمسه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزیزم اگه چیزه دیگه مونده ما طاقتشو داریم بگو بشنویم 😂😅

با این تعاریف،من احساس میکنم این مرد بعد از زندگی مشتزک،دست بزن هم پیدا کنه...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
عزیزم اگه چیزه دیگه مونده ما طاقتشو داریم بگو بشنویم 😂😅

تازه به خاطر اینکه من یه بار توی تصادف مصدوم شدم و دستمو عمل کردم سرم منت میزاره میگه من باید راجب ازدواجت فکر کنم🤣🤣🫂