2777
2789

بچه ها سه چهار روزه اینجوریم هرروز بدترمیشه

نفس ک میکشم حتی کتف چپ،گردن،بازوم پشت سینم استخونش انگار شدید دردمیکنه دوشبه از دردیدار میشم،گاهیم تهوع دارم

ب شوهرمم میگم میگه حتما سرمازده

نمیدونم کاربری چندممه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ علائمی داشت گلم

پشتش تیر می‌کشید وقتی نفس می‌کشید راحتم نمیتونست نفس بکشه دست چپش و کتف چپشم یه جور درد میکرد انگار گرفته باشه حالت تهوع داشت و بکمم سرگیجه خودش می‌گفت چیزیم نیست عمم به زور بردش بیمارستان 

پاشو برو دکتر اول از همه نوار قلب بگیرچند سالتونه؟

۲۶سالمه عزیزم قبلا نوار دادم چنبار ک همیشه تپش قلب غیر عادی داشتم اما پیش متخصص نرفتم یبارم ۳سال پیش گفتن رسوب اطراف قلب هس،عکس نوارقلبم

نمیدونم کاربری چندممه😂
پشتش تیر می‌کشید وقتی نفس می‌کشید راحتم نمیتونست نفس بکشه دست چپش و کتف چپشم یه جور درد میکرد انگار ...

دقیقا منم اینجوریم عزیزم اولین روز باتنفس مشکل نداشتم اما ازدیروز موقع نفس کشیدنم درددارم

نمیدونم کاربری چندممه😂
به نظرم یه دکتر برومشکلی نبود که خداروشکراگه ام مشکلی بوده حداقل دیر نرسی

الان زنگ زدم اورژانس عزیزم گف زود بیا اگ نمیتونی بیایی آمبولانس بفرستیم میترسم  

نمیدونم کاربری چندممه😂
ینی میتونه مشکل ازقلب نباشه؟

ببین من اینجوری بودم خب بعد رفتم اکو دادم گفت مشکل از قلب نیست درد های نوروپاتی هست برو اورژانس نوار قلب بده دردهاتم بگو بهت میگه خواستی یه نوارم بده به من یه نوع قرص خاص ویتامین ب ۳داد نه این ویتامین ب های تو بازار یه جور دیگه بود