2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

2919 بازدید | 561 پست

من کاربریم جدیده میخواستم دیروز این تاپیکو بزنم ولی پر شد
حس شیشم ام قویه و دارم حفظش میکنم برا وختی که فرصت کنم و برم دنبالش برا قوی تر کردنش.
اولم ی توضیحی بدم بچه ها فهمیدن حس شیشم بودنم صرفا با تجربه ام به  دست اومده اولا تستایی که اصلا اصلا مبحثشونو ندیده بودم جواباشونو حس میکردمو درست بودن کم کم فهمیدم شانسی نیستنو موقعایی که اون حس میاد سراغم درسته همه چی
بعد ها با استادم درمیون گذاشته شد و فهمیدم که همین موضوع ناشناخته بودن تستا  اصله این قضیه اس اینکه موضاعتی که هیچ شناختی ازشون نداری حس میکنی بهم گف دست کمش نگیرم منم تا جایی که تونستم راجبش اطلاعات جمع کردم:) اما چون وقت نیس خلاصه کنم و بخوام چیزی بگم به دردتون بخوره حس شیشم ی موقعایی هس اینجوری نیس که بیس چار ساعته باشه اون حس شیشمایی که واقعی ان تو یه ساعاتی خاص معلوم میشن و طرف طبق تجربش میفهمه که الان انرژیش در چه سطحیه و با ازمایش کردن مطمعن میشه ازش و تا وختی اون حس همراهشه جوابگوعه
متوجه شدم تو نی نی سایت هستن کسایی که بهش اعتقاد دارن و منم یکی از همونام چون بیشتر زندگیم الان بر پایه قدرت ذهنمه و این بی ربط به این احساس و اعتقادم نیس

ببخشید که طولانی شد صرفا چون جدیدم و خیلی چیزا هس که باید اول میگفتم ولی نگفتم و یه سره رفتم سراغ حس شیشم اینطوری شد چون دیشب دیدم خیلیا سوال میپرسیدن گفتم اول راجب این تاپیک بزنم بعد:)

سوالی دارین خوشحال میشم کمکتون کنم 

هستم فعلا.

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم میشه لطفا برا منم بگید🥲❤️

N دوسم داره و حسش بهم چیه و بهم فکر میکنه؟ پیش قدم میشه و پا پیش میذاره؟

کلا هر چی ازم حس میکنی بگو فک میکنم کسی ازم خوشش نمیاد🫠 دلم گرفته🥺 ممنون میشم❤️

خدا هست ...

سلام عزیزم لطفا اگه میشه جواب منم بده

متولد چه ماهی هستم؟

و اینکه آیا تا قبل از عید مریضی ای که درگیرم کرده خوب میشم؟

و اینکه به نظرت آیا تو این سنی که هستم ازدواج میکنم یا موقعیت ازدواج واسم پیش میاد یا نه؟🙏🌷