2777
2789
عنوان

بنداز برقی چی بخرم ❓️

87 بازدید | 8 پست

اگه داشتین کلا چیز خوبیه؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دوستم استفاده میکنه راضی هس خودشم ابروش رو تمیز می کنه بلد هس

چیه مارکش؟ میتونی بپرسی ازش و اینکه از کجا خریده

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بند انداز داشتم راضی نبودم تمام صورت و نمیشه انداخت بخصوص پیشانی و شقیقه هااپیلیدی عالیه

اپیلیدی دارم پوستو خراب میکنه

پوستت نازک و حساسه ؟؟ولی هم خودم هم یه سری ها رو دیدم که بند انداز داشتن موقع استفاده تو پیشانی اوای ...

اره پوستم حساسه. خراب هم شده با اپیلیدی