2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 559 پست
سلام گلم من متولد چه فصل یا چه ماهیم بنظرت ؟ از ظاهرم چی حس مسکنی ؟؟

سلام عزیزم شما متولد اوایل بهاری راجب ماهت نتونستم دقیق ولی اگه بهار باشی حس میکنم اوایلشی فروردین یا اردیبهشت
ظاهرت ی چهره ی معمولی ولی زیباس راجب چشم ابرو مشکی بودنت حس کردم اما شک دارم بیشتر بین بلوند و مشکی هستی 

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

من کی  ازدواج  میکنم؟

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما متولد اوایل بهاری راجب ماهت نتونستم دقیق ولی اگه بهار باشی حس میکنم اوایلشی فروردین ی ...

عزیزان من ی توضیح دیگه بدم لطفا بخونید
اگر جوابهام برای یکیتون درست بود اونموقع هیچی
اما اگه ی سوال اینجوری پرسیدید برا محکم کاری و جوابم درست نبود اونوخت به احتمال زیاد جوابای بعدیمم درست نیس (اینم از تجربم میگم)

سلام عزیزم شما متولد اوایل بهاری راجب ماهت نتونستم دقیق ولی اگه بهار باشی حس میکنم اوایلشی فروردین ی ...

عزیزم فکر کنم کاربری منو میشناسی،له‌ نظر شما کرمان میرم؟ برام خوبه اونجا؟پدرم کی خونه میخره تا بریم از اینجا؟

بیشتر هم سوالای تک جوابی جوابن ینی اینکه ی چیزی بلند و طولو دراز بپرسین احتمال خطاش بالاس

عزیزم ج منو بده

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد

کی ازدواج میکنم؟ غریبس یا فامیل؟ شغلش چیه؟ چرا ازدواج من جور نمیشه ی خواستگار خوب واسم نمیاد. اسمم فرنگیس 

خدایا بیا و.بغلم کن
عزیزم میشه لطفا برا منم بگید🥲❤️N دوسم داره و حسش بهم چیه و بهم فکر میکنه؟ پیش قدم میشه و پا پیش میذ ...

دوست داره و نگرانی الان بی مورده خودتم تهه دلت میدونی میاد اما زمان میبره بهتره توعم کاری که میتونی برا جلب توجهش انجام بدیو انجام بدی دوستت داره چون