2777
2789
عنوان

اینو چجور از ذهنش پاک کنم

70 بازدید | 6 پست

پارتنرم چند مدت درگیره کاره سربازه و... کم سراغ می‌گرفت. من امروز براش پیامک فرستادم با خنده گفتم پیگیر نیستی جدیدا و خواستم بگم یلدات مبارک.. خاموش هم هس هنوز به دستش نرسیده

الان این ب معنی آویزون و پیگیر بودن منه؟؟ 

اگه بعدش ی مدت سرد رفتار کنم محل نذارم، این آویزون بودنه از ذهنش پاک میشه؟

بابا خیلی حساسم دو ماه تو رابطه ایم🥹 سن ۲۳ ب بالا

گلم ب نظرم کلمه پیگیر نیستی خیلی بده ی حس بدی میده به اون طرف ک اویزونتون بوده

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخیال باباپس پارتنرنت کی باید احساس کنه به فکرشی و دوسش داری.اگه همکارت یا یه غریبه بود باید فکر می ...

وای خااااک... ینی الان فک‌ می‌کنه دوسش دارم حسابی؟؟ 

آخه هنوز اول رابطه ایم قرار بود جدی تر و حضوری حرفامونو بزنیم چون هنوز فرصت نکردیم تنهایی بریم بیرون 

😂�😂😂

ریلکس باش خواهرم

مردا مثل ما اینقد تو نخ حرفا نمیرن

بهش اعتراف عاشگانه هم بکنی میگه اوخی کوچولو موچولو

خیلی عادیه وقتی دو نفر رل میزنن یه سراغی از هم بگیرن ببینن طرف زنده س یا مرده

معنی عجیبی نداره این پیام.

فقط پیام ندادنت ممکنه باعث شه بعد گلایه کنه این همه وقت نبودم یبار نتونستی سراغ بگیری؟

😂�😂😂ریلکس باش خواهرممردا مثل ما اینقد تو نخ حرفا نمیرنبهش اعتراف عاشگانه هم بکنی میگه اوخی کوچولو ...

مرسی عزیزم آروم شدم😄♥️

آره مث ما حساس نیستن ولی از پیله کردن خوششون نمیاد.

اهل گلایه نیس درونگراس بزور حرف میزنم🤣 ولی خب رابطمون هنوز پا نگرفته هنوز اولشیم ب این خاطر محتاط رفتار میکنم