2777
2789

متن از طرف دوستمه بخونید نظرتونو بگید طولانیه 

اگ کسی میخواد بگه طولانیه لطف کنه بره ب ادامه ی غنی کردن اورانیومش برسه

حالا متن

برا دسر باید شیرو ژلاتینو قاطی میشد

من انجام دادم

مامانم میگفت فلان جور انجام بده من دیدم تو تلویزیون اینکارو میکنن

منم قبلش تست کردم دیدم روش منم اوکیه

ب روش مامانم انجام دادم ولی

چون دیدم قبول نمیکنه خرابم میشد میخواست کلی غر بزنه

خلاصه اخرش ولی مجبور شدم بزارم رو حرارت

اینجا بود ک مامانم شروع کرد

این دختره تازگیا اینطوری شده

مشکل داره

هرچی من بگم میگه نه و برعکسشو انجام میده(قبلا تو همچی حرف گوش کن بودم الانم نمیگم از لجش کار خودمو کردم نه دیدم لازمه شکر ک تو شیر سرد حل نمیشه تشخیصم این بود نه از لجش)

توضیح میدم مگ قبول میکنه

غر غر غر

میدونم موضوع مسخرس

ولی فکر کنید همش این وضع باشه 

کسی میتونه بگه تقصیر کیه؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا این ک چیزی نیست منو مامانم کم مونده همو بزنیم😐چقدر حساسید.. به دوستت بگو سکوت کنه بذاره مادرش ...

دوستم میبینه توضیح فایده نداره سکوت میکنه

حتی بعدشم توضیح بده بازممادره قبول نمیکنه

من نمیگم حتما ی طرف باید قبول کنه

ولی مادره یجوره انگار فقط حرفی ک اون میگه درسته  نظر مخالفش کلاملا غلطه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
دوستم میبینه توضیح فایده نداره سکوت میکنهحتی بعدشم توضیح بده بازممادره قبول نمیکنهمن نمیگم حتما ی طر ...

وای ببین دقیقا مامان منم همینه.. میفهمم چی میکشه.. یعنی بگه ماست سیاست ما دو سالم بگیم نه سفیده باز میگه سیاست.. دوستت انقدر سکوت کنه تا مامانش ساکت شه.. یا اگه میتونه اون مکان رو ترک کنه تا مامانش از یادش بره کلا

وای ببین دقیقا مامان منم همینه.. میفهمم چی میکشه.. یعنی بگه ماست سیاست ما دو سالم بگیم نه سفیده باز ...

طفلی همین کارم میکنه

میخواست بدونه  مشکل از کیه

معلومه ک از مامانش😐👊

دلم براش میسوزه

با دعوا بگه نمیفخمن

با ارامش بگه نمیفهمن

متهمم میشه این وسط تازه

الان این قضیه ی دوستت انقدر برات مهم بوده که براش تاپیک زدی؟!

الان از پول شما خرج شده سر این تاپیک ک طلبکاری؟