2777
2789
عنوان

کاربر فیکی که ادعای پزشکی و چندین مدرک دکترا میکنه و مرتکب جرم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 125 پست
شاید منظورش از دکترای تخصص قلب مسائل احساسی و عاطفی و.. هست مثلا بعضیا نوشتن فوق تخصص شست و شوی مادر ...

نه آخه برای کاربرا نسخه می‌پیچید 

میرفت از گوگل کپی میکرد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.                 

شاید رزیدنته

میگم ایشون حتی سواد نداره بدونه چی بیو بزنه میگی رزیدنته؟ 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همینجا ناشی بودنش به چشم میاد

عجیبه اینجور کاربرا رو من پیداشون نمیکنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
شاید منظورش از دکترای تخصص قلب مسائل احساسی و عاطفی و.. هست مثلا بعضیا نوشتن فوق تخصص شست و شوی مادر ...

نه 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

شما نمیتونی صرفا به این خاطر که تو بیوش اینو زده متهمش کنی بیشتز یه شوخیه 

یا شایدم باهاش دعوات شده اومدی کینتو خالی کنی 

اگر جایی گفته من دکترم یا تایپک‌زده نشون نی نی یار بده تا تعلیق بشه 

وگرنه حق اینکه کسی رو بس دلیل بدنام کنی نداری 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
این از هدف گذشته داره رویاهاشو زندگی میکنه

چقدر عکست قشنگه 😍😍

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

شاید برای فان نوشته

نه نسخه میپیچه

میگم ایشون حتی سواد نداره بدونه چی بیو بزنه میگی رزیدنته؟

کاربریش دست دو نفره یکی متخصص قلب 

یکی هم دانش اموزی ک منتظر یارانه ست 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
چقدر عکست قشنگه 😍😍

قشنگ چشمای شماس😍

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

دکتر اینقد گدا و سطح پایین؟

خب معلومه واقعی نیست

🤣🤣🤣🤣🤣اره اینو منم دیدم اتفاقا یکی بهش گفت دکترای قلب چیه یعنی متخصص قلب و عروق هستین گفت اره هم ...

نمیدونم بخندم چکار کنم 😂😐

همون بار اول که کاربریشو دیدم فهمیدم دروغ میگه یه فیک دیگه هم بود تعلیق شده با کاربری اصلیش تو سایت ...

کاری با بقیه ندارم نمیخوام تاپیک حاشیه بره 

ولی رفتار انسان دوستانه نیست واسه بقیه الکی طبابت کنی