2777
2789
عنوان

دوستم کتک بدی خورده بیاین بگم

98 بازدید | 6 پست

امروز زنگ زده گریه و ناله میگم چی شده میگه: 

بابام چن هفته خونه من بود هر روز عسل میخورد حالا چند ماه گذشته یادم رفته سر سفره به شوهرم گفتم چقد بد مزه اس عسل کی میخوره اینو ؟ یهو گفت هرکی عن خور خوبیه یهو برقم گرفت گفتم لابد منظورش بابامه گفتم کیو میگی گفت خودت میدونی دیگ داغ کردم منم گفتم تا جاییکه میدونم بابات عسل دوست داره و یهو دیگه کتک کاری شد هرچیم گفتم تو منظورت به بابای من بود منم بابای خودتو گفتم چرا میزنی میگفت نه منظورم خودت بود من باباتو نگفتم تو به چه جرئتی بابامو گفتی 

دوستم میگ شوهرم قبلا هم به بابام چیز گفته بود و کلا بابامو دوست نداره ولی نمیدونم سر سفره بازم منظورش به بابام بود یا نه 

منم میگم وقتی بابای این عسل دوست داشته نباید حرف بو دار میزد شوهره و میگفته خودت میدونی و فلان

وبا کمربند کتک کاری کردن کلی 

حالا بنظرتون مقصر کیه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا؟

زنه خیلی اشتباه کرده ک سریع به خودش گرفته ، بلد نیست رفتار درست با ادمی ک میخواد تحت تاثیر قرارش بده رو ، باید اصلا اهمیت نمیداد ، اوتم از شوهرش ک بلند شده کتک زده مشخصه این دو نفر از همدیگه خیلی خشم عروخورده دارن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

زنه خیلی اشتباه کرده ک سریع به خودش گرفته ، بلد نیست رفتار درست با ادمی ک میخواد تحت تاثیر قرارش بده ...

اره رابطه اشون بده منم دیدم چندین بار جلوی جمع به هم بی احترامی کردن همو دوست ندارن زیاد 

الان میگ چون کمربند زده نمیخام هیچ وقت آشتی و گرمی کنم باهاش دیگ شاید قهرشون تا یک هفته طول بکشه اخرشم با کینه آشتی کنن