2777
2789
عنوان

دوسال پیش یکی بهم گفت خداروشکر من مریضی تورو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3001 بازدید | 153 پست

اصلا کار خوبی نکرده

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 قفلی این روزا ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما خیلی صبور و خوب هستی من مثل شما نیستم وقتی حالت بد باشه خودت ناراحتی بیشتر زخم زبون ها اذیتت می‌ ...

میدونی ادم شوکه میشه

اون روزها میگذرن

ولی اون حرفها از یاد ادم نمیرن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من هم خودم با حرفام ندونسته ضربه زدم هم ضربه خوردمخدا ببخشه هممونو

من سالها پیش که راهنمایی بودم به یکی تو جمع تذکر دادم حالا اون لحظه به خیال خودم فک میکردم کار درستی کردم الان یادش میفتم خجالت میکشممممم میتونستم بعدا هم فقط به خودش بگم ممکنه ناراحت و سرخورده شده باشه خلاصه یادش میفتم عصبی میشم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
درک میکنم اینجا کاربر oh yes به من گفتن الحمدلله سرطان گرفتی انشالله به حق امان حسین لال هم میشیمن ت ...

خوب حتما خیلی چیزا گفتی که ناراحت شده وگرنه آدم بی دلیل از این حرفا نمی زنه،همه ی آدما مثل هم نیستن یکی سکوت می کنه یکی جواب میده

خوب حتما خیلی چیزا گفتی که ناراحت شده وگرنه آدم بی دلیل از این حرفا نمی زنه،همه ی آدما مثل هم نیستن ...

شما کامنت بعدی تون هم درسته 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

چی بگم اون داره توی تاوان نفرینش زندگی میکنه

بعضی ادم ها نفهم تشریف دارند

منم یه بچه ام مرده بود تو بارداری  دوستم گفت خدا روشکر مت حاملگی ام و به سلامتی رد کردم

من متوجه شدم از روی قصد نگفت ولی دلم خیلی شکست 

و برام درس شد حداقل قبل هر حرفی بهش فکر کنم 

بعضی وقت ها آدم ها از روی قصد حرفی نمی زنن ولی بدجور دل میشکنه

یه استادی داشتم میگفت علت اینکه انسانها اشرف مخلوقاتن اینکه فقط انسانه که میتونه بی نهایت بد باشه یا اینکه بی نهایت خوب باشه و هیچ موجودی نمیتونه مثل انسان بی نهایت خوب  یا بد باشه...

از حرف هیچکس دلخور نشید ما آدما اگر بخایم میتونیم بی نهایت خوب یا بی نهایت بد باشیم این ماییم ک انتخاب میکنیم کدومش باشیم

خوش خیمه ؟

نه

خدا دوستت داره که نشونت داده وگرنه اونقده به من حرفهای مشابه زدن دلم شکسته ولی هیچیشون نشده

چون من احساساتم قوی هست یعنی دلم بشکنه صداشو می‌شنوم خودم هم به کسی حرف بدی بزنم عذاب وجدان منو از بین می‌بره .شاید بخاطر خدا نباشه، نیروی هستی باشه من به نیروی کلام ایمان دارم .آبجی من دو ماه پیش جراحی داشت به من گفت به کسی نگو چون نمی‌خوام به گوش دختر خالم برسه همه جا پر کنه هی می‌گفت و می‌گفت من گفتم آبجی هی نگو آروم باش فکر عملت .باورت نمیشه روز عمل تو آزمایشگاه یکی گفت رحم خانوم فلانی همونجا هم دختر خالم بود خاله  من یه بخش دیگ بستری بود 🤦یعنی فهمیدن ابجیم رحمشو برداشته ابجیم چون سنش کم بود دوس نداشت کسی بفهمه ولی الان همه می‌دونن 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بعضی ادم ها نفهم تشریف دارندمنم یه بچه ام مرده بود تو بارداری دوستم گفت خدا روشکر مت حاملگی ام و به ...

متاسفم 

نه ایشون منو منشن میکنن فحش میدن