منم بهش گفتم خداروشکر ایشالله همیشه سالم باشی ولی دلم شکست چشام اشک جمع شد نه اینکه از سلامت بقیه ناراحت بشما ولی یهو دلم گرفت خواستم بگم وقتی یکی ناراحته از خوشی هاتون جلوش نگین یا حداقل جلو اون آدم نگید ،امروز صبح رفتم شیرینی سرا یهو طرفو دیدم منو دید اومد جلو بهم گفت من دوبار عمل کردم داغون شدم دارو زیبایی استفاده کردم یهو استخونام پوک شدن و...من از مریضی اون آدم خوشحال نشدم ولی با خودم گفتم هر حرفی رو نزنم چون دنیا خیلی گرد ،هروقت کسی رو دیدین مشکل داره بهش دلداری بدین باور کنین انرژی مثبتش برمیگرده زندگی خودتون .حس حالی که ما به آدما میدیم خیلی مهمه گاهی بخاطر یه حرف بدون منظور ماطرف ساعت ها غصه میخوره .
خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
من ضربه خورده بودم کمر درد داشتم بعدش هم بخاطر یه دستگاه ورزشی پاهام هم داغون شد جوری که اصلن نمیتونستم راه برم از درد گریه میکردم زیر چشام گود شده بود گونه هام آب شده بود پاهام ماهیچه هاش از افسردگی ریزش مو گرفتم دیگ اون دختر خوشگلی که همه با دست نشونش میدادن نبودم همه از چهرم میفهمیدن
خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
چون ادعا میکرد من تاپیکی که توش از بدبختی اش گفته بود رو لایک کردم که به روش بیارم بدبخته
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم بچه بودم دندونامو که کشیده بودم خیلی بد در اومده بود و بچه های خالم مسخرم میکردن میگفتن دندون تبری و حتی خود خالمم مسخرم میکرد، الان من که ارتودنسی کردم و درست شده ولی دندونای دختر خالم بدتر از من شده....
منم با یکی تلفنی صحبت میرم درمورد دخترم که مریضه چندبار هی یواش میگفت خداروشکر البته با نفس میگفت دلم خیلی بعدش که قطع کردم و به حرفش فکر کردم گرفت😭😭😭 ای کاش یاد بگیرم الهی شکر گفتن رو جلوی بیمار یا خانواده ش نگیم توی خلوت خودمون بگیم
خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه