منم بهش گفتم خداروشکر ایشالله همیشه سالم باشی ولی دلم شکست چشام اشک جمع شد نه اینکه از سلامت بقیه ناراحت بشما ولی یهو دلم گرفت خواستم بگم وقتی یکی ناراحته از خوشی هاتون جلوش نگین یا حداقل جلو اون آدم نگید ،امروز صبح رفتم شیرینی سرا یهو طرفو دیدم منو دید اومد جلو بهم گفت من دوبار عمل کردم داغون شدم دارو زیبایی استفاده کردم یهو استخونام پوک شدن و...من از مریضی اون آدم خوشحال نشدم ولی با خودم گفتم هر حرفی رو نزنم چون دنیا خیلی گرد ،هروقت کسی رو دیدین مشکل داره بهش دلداری بدین باور کنین انرژی مثبتش برمیگرده زندگی خودتون .حس حالی که ما به آدما میدیم خیلی مهمه گاهی بخاطر یه حرف بدون منظور ماطرف ساعت ها غصه میخوره .
خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم ی بار داشتم آلبالو میچیدم تو باغ شوهرخالم گف چقد کم چیدی بعد خالم گف این مریضه نمیتونه
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن
اینجا کاربر oh yes به من گفتن الحمدلله سرطان گرفتی انشالله به حق امان حسین لال هم میشی
من تا چند دقیقه خیره شده بودم به گوشی چون باورم نمیشد ادم میتونه به این حد از پستی برسه
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
پسرم لاغره،مادرشوهرم و پدرشوهرم تو جمع میگن این مریضه با این کاری نداشته باشید..خدا لعنت شون کنه
خیلی بیشورن ایشالا ک خودشون همینجوری بشن
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن