2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرتون ؟؟خدارحمت کنه بیماریشون چی بود؟

بله قلبش ضعیف شده بود بخاطرش  تقریبا هشتاد درصد  ریه هاش اب گرفته بود یک شب بستری شد و ایست قلبی

اصلا نفهمیدیم ریه هاش مشکل داشته 

فقط میدیدم راه طولانی میره نفس نفس میزنه

بله قلبش ضعیف شده بود بخاطرش تقریبا هشتاد درصد ریه هاش اب گرفته بود یک شب بستری شد و ایست قلبیاصلا ...

مادرم منم سرطانش متاستاز زده به ریه واب آوردن ...چندساله بودن مادرتون ؟؟شما مجردی؟

مادرم منم سرطانش متاستاز زده به ریه واب آوردن ...چندساله بودن مادرتون ؟؟شما مجردی؟

نمی دونم چی بگم برای مادرتون فقط ان شاء الله هر چی صلاح پیش بیاد

گاهی میگم مادرم از دست این دنیا و ادمای بیرحمش راحت شد رفت یک جای دیگه 

پنجاه و خورده ای

بله مجردم

نمی دونم چی بگم برای مادرتون فقط ان شاء الله هر چی صلاح پیش بیادگاهی میگم مادرم از دست این دنیا و اد ...

خدا بیامرزه روح مادرت شاد اره درست میگی این دنیا جای خوبی نیست ومادرتون به آرامش رسیدن..انشالله یه همسر خوب گیرت بیاد که بتونه خوشبخت ترینت کنه

عزیزم خودتون بچه دارید؟

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
اره یه پسر ۱۳ساله

الهی شکر🤲🏻سایه تون مستدام باشه بالای سرش

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕