2777
2789
عنوان

اگه واسه یکی کادو بگیرید بعد اون شخص کادو رو پرت کنه اونور

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا ماورشوهرم گرفتم تو مهمونی همه به مادراشون دادن 

منم کادو رو دادم 

همه باز کردن 

این باز نمیکرد 

همه گفتنش باز کن ببینیم چی گرفتی با سستی باز کرد یه گوششو نشون بقیه هم ندتد دوباره بست تشکر کرد 

ظرف ارکوپال ۶ نفره گرفته بودم 

درهرصورت بعد اون دیگه همیشه پول میدم گفتم بی منتی میکنه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
عزیزم بعضی ها خجالت میکشم کادو رو درجا باز کننبه دل نگیر گلم شاید قصدی نداشته

شاید🧑‍🦯‍➡️🧑‍🦯‍➡️

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

شاید خجالتیه بعد اینکه بری بازش کنه....شاید بعدا کادوت زیاد خوشش بیاد یا نیاد تابلو‌نشه نظرش..حساس ن ...

نمیدونم خب🧑‍🦯‍➡️اخه اونجا بهش گفتم باز کن بقیه اهمیت نداد💔

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

عزیزم بعضی ها مثل خود من تو جمع کادو ها رو باز نمیکنم 

مگر این که بگن 

من واقعا خوشم نمیاد

بچه ها نخندینا:)     ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

سالهاست دیگر روز مادر برایش کادو نمیخرم!

منم اشتباه کردم...واسه مامانم خودم هنوز نخریدم چیزی🧑‍🦯‍➡️

بهش پیامک بده : ازم دلخوری ؟ ظاهراً از هدیه دادنم خوشحال نشدی ؟

مامانبژرگمه😂🧑‍🦯‍➡️

برای نامزدم کادو خریده بودم یه تشکر کرد اصلا نگاش نکرد همونجور گوشه مبل موند تااا شب. منم دیگه تولدش ...

دقیقاااا وضعیت کاذوی منم تو همین وضعه

منم اشتباه کردم...واسه مامانم خودم هنوز نخریدم چیزی🧑‍🦯‍➡️

معلوم بود کیو میگم؟😅

من از مامانم دورم، هرسال عید که برم پول میدم. 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
برا ماورشوهرم گرفتم تو مهمونی همه به مادراشون دادن منم کادو رو دادم همه باز کردن این باز نمیکرد همه ...

ای بابا چقد زشت🧑‍🦯‍➡️

عزیزم بعضی ها مثل خود من تو جمع کادو ها رو باز نمیکنم مگر این که بگن من واقعا خوشم نمیاد

خب واقعا کار جالبی نیست به کسی که خریده حس بدی میدید...متم خجالتیم خیلیم زیاد ولی همیشه بخاطر احترام به اون شخص باز میکنم و سعی میکنم ذوقمو بهش نشون بدم

معلوم بود کیو میگم؟😅من از مامانم دورم، هرسال عید که برم پول میدم.

مادرشوهر؟😂🧑‍🦯‍➡️