یک عدد آبان ماهی🍁 کاربری دست دو نفره. اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسوکمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من اصالتا از طرف مادری ترک قشقایی استان فارسم از طرف پدری یزدی و کرمانی.... پدریو که رسم و رسومارو نمیدونم ولی طرف مادری کل جهیزیه با داماده، عروسی و اینام که عروس جدا میگیره داماد جدا، عروسی هام مختلطه
برای کجای تهرانی ؟ منم اصالتا برای یکی از مناطق تهرانم و رسم و رسوم ازدواجمون خیلی زیاده ، دختر بخوایم بدیم یا بگیریم ، داماد باید خیلی هزینه کنه و رسم جهیزیه اینا نداریم برای دختر
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
برای کجای تهرانی ؟ منم اصالتا برای یکی از مناطق تهرانم و رسم و رسوم ازدواجمون خیلی زیاده ، دختر بخوا ...
بگم شناسایی میشم 😂
شایدم داریم اما ما بهشون پایبند نیستیم
یک عدد آبان ماهی🍁 کاربری دست دو نفره. اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسوکمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺