2777
2789
حالا طلا نه گرونه یک وسیله بهتر بخرید شما که این همه زحمت کشیدین

عزیزم اون پیراهن برای روز مادر بود خود عروس رفته بود خریده بود برای مامانش. برادرم یه چیز دیگه گرفته سکه پارسیان ۵ تومن دیگه بیشتر در وسعش نیست که

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خب ما رسم داریم یه کادو میگیرن حالا هرچی ولی ایشون گفتن باید حتما برای من طلا بخرید

نمیدونم چی بگم ...

حالا مال ما برعکس بود مادرزن سلام😅

باید برای کل آقایون فامیل همسرم لباس می‌گرفتیم....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
عزیزم اون پیراهن برای روز مادر بود خود عروس رفته بود خریده بود برای مامانش. برادرم یه چیز دیگه گرفته ...

خوب سکه پارسیان طلاست دیگه خداخیرشون بده خیلی هم عالیه دستشون درد نکنه 

از اول بگو منو متهم به بیشعوری کرون اینجا

هرچی آرزوی خوب مال تو 
مشکل الان اینجاست دیگه ازدواج ها از یک شهر و یک فرهنگ و ...نیست هزارتا داستان هست

اره واقعا این چیزا خیلی مشکل ایجاد میکنه

به حرف میگن که دیگه قدیم نیست و فرهنگا شبیه همه

اما هنوز کلی فاصله هست بین خانواده ها

وظیفه پسره کلا حتی وسیله های زندگی رو بخره خانواده دختر هم لطف میکنن جهیزیه میدن اونم تو این گرونی

شما احتمالا فقط دختر داری. کی کفته وظیفه پسر هست فقط؟ من خودم دختر دارم که نگی پسر داری مگه میشه همه چیزو پسر بدبخت بخره

اره واقعا این چیزا خیلی مشکل ایجاد میکنهبه حرف میگن که دیگه قدیم نیست و فرهنگا شبیه همهاما هنوز کلی ...

من هیچی رسم رو نپذیرفتم حتی چیزهای عادی اینقدر به همسرم راحت گرفتم چون واقعا ۴ تا فرهنگ متفاوت بودیم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بله طلا میخرن اکثرا و کسانی ک رسمشو دارن پیراهن کمه مخصوصا برا اولین بار ولی کارشون درست نبوده خودشو ...

گفتم که پیراهن برای روز مادر بود یه سکه پارسیان هم خریدن

شما احتمالا فقط دختر داری. کی کفته وظیفه پسر هست فقط؟ من خودم دختر دارم که نگی پسر داری مگه میشه همه ...

من اتفاقا فقط برادر و پسر دارم والا و چهل ساله هستم بعید میدونم دیگه دختردار بشم با این سنم 😅🤣😄

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دخترش که میدونه رسم دارن ، اون و داداشت باید حلش میکردن.دیگه ازدواج کرده ن ، ربطی به شما نداشته که ب ...

دخترش خودش مخالف هست و همیشه میگه مادر من خیلی توعات الکی داره. بخاطر همین به من زنگ زد و گفت به زهرا هم هیچی نگو من زنگ زدم