2777
2789
داشته باشه بازم میگم بیشعوره شما هم مثل اونین احتمالا

چون یکی نظرش مخالفه قرار نیست بیشعور باشه 

هرچند من خودمم با این رسمای عجیب و غریب و بیهوده مخالفم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرونی فقط مال دختره؟پسر با گرونی چه کنه خب 😶

عزیزم کسی نفرستاده برن دختری رو بگیرن وقتی ازدواج میکنن باید انجام بدن من خودم پسر دارم سعی میکنم آینده شو تامین کنم که فردا شرمنده خودش و خانواده اش نشم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
عزیزم کسی نفرستاده برن دختری رو بگیرن وقتی ازدواج میکنن باید انجام بدن من خودم پسر دارم سعی میکنم آی ...

بابا بحث رسمه اخه

مثلا ما رسم نداریم 

از اول باید طی بشه دیگه 

مثلا یکی رسم یلدایی بردن نداره اما ما داریم 

اما نمیشه گفت همیشه وظیفه س

ای بابا طفلک مادر من چیزی نخواست تازه پیرهن و چند تا چیز دیگه هم برا شوهر عنترم خرید

بعد ایشون گفتن ما فقط رسم داریم که باید برای مادرزن طلا بخرن. برای داماد اون شب هیچی نمیخرن. منم کفتم من نمیگم شما بخری این چیزا دیگه قدیمی شده . ولی شما که حرف از رسم می‌زنی پس این هم رسم ما هست

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃
بابا من نظر دادم اومد نوشت نظرن ه اخه به این چه من با استارترم

خب اینم درست نیس سایت عمومیه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

عزیزم کسی نفرستاده برن دختری رو بگیرن وقتی ازدواج میکنن باید انجام بدن من خودم پسر دارم سعی میکنم آی ...

ما خداروشکر همه چیز انجام دادیم خونه نوسان خریدیم عروسی خوب طلا و جواهر برای عروس همه چیز. اما کادو هم خریدم برای مادرزن سلام اثبه غیر اون پیراهن ولی طلا نیست خب .

بابا بحث رسمه اخهمثلا ما رسم نداریم از اول باید طی بشه دیگه مثلا یکی رسم یلدایی بردن نداره اما ما دا ...

ما سی سال پیش والا برای خانم داداشم رسم یلدا رسم همین مادر زن سلام رسم حتی افطاری بردن رسم عیدی بردن داشتیم الان همه فکر میکنن من برای خودم میگم خوب یک سری ها رسم دارن براشون مهمه 

من خودم همین رسم رو نداشتم باز مادر همسرم عیدی و ..‌آورد 

ولی اینجا تا میگی فکر میکنن آدم برای خودش میگه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ملت چه توقعاتی دارن ، سی سال پیش هزارتومن کمتر داده انگشتر خریدهمادرزن سلام مگه هنوز هست اینا رسمای ...

منم بهش گفتم شما ۳۹سال پیش طلا خریدی ارزون بوده خب یه جوون الان از کجا بیاره طلا بخره اخه. گفتم به غیر اون پیراهن یه چیز دیگه خریدن . ولی با عشق خریدن برات این حرفا چیه

ما سی سال پیش والا برای خانم داداشم رسم یلدا رسم همین مادر زن سلام رسم حتی افطاری بردن رسم عیدی بردن ...

کسی ک براش مهم باید از اول طی کنه خانواده ها هردو اوکی باشن 

ما خداروشکر همه چیز انجام دادیم خونه نوسان خریدیم عروسی خوب طلا و جواهر برای عروس همه چیز. اما کادو ...

حالا طلا نه گرونه یک وسیله بهتر بخرید شما که این همه زحمت کشیدین

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ما سی سال پیش والا برای خانم داداشم رسم یلدا رسم همین مادر زن سلام رسم حتی افطاری بردن رسم عیدی بردن ...

اره خب ما رسم داریم یه کادو میگیرن حالا هرچی ولی ایشون گفتن باید حتما برای من طلا بخرید