2777
2789
عنوان

پسری که فکرشم نمیکردین دوستتون داشته باشه ولی دوستتون داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2057 بازدید | 163 پست
نه عییزم خیلی خنده داره که چنین چیزیومبنای کراش داشتن برداشت کرداصلا اتفاقی نیوفتاده کاملا مسئله درس ...

خب کل اون کلاس به هیچ کس همچین درخواستی نداده بود که بیا خصوصی بهت درس بدم فقط به من گفته بود یعنی نباید مشکوک میشدم و کاملا عادی بوده؟ 🧐

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

🤔بازم بی ربط بودهمن بودم اصلا خندم میگرفت میگفتم مگه من ابراز علاقه کردم😂😑

خب منم اون لحظه گفتم ببخشید من نامزد دارم نمیتونم با شما کلاس خصوصی بر دارم حتی منظوری هم نداشت جواب من عاقلانه بود همونطور که شما اگه نامزدت دانشگاه میرفت دوست نداشتی با دختر هم کلاسیش کلاس دو نفره برگزار کنه😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب کل اون کلاس به هیچ کس همچین درخواستی نداده بود که بیا خصوصی بهت درس بدم فقط به من گفته بود یعنی ن ...

یاد حبیب لیسانسه ها افتادم😂 بین این همه بچه های کلاس چرا فقط من😂😂😂

هیچ نظری نداشته دخترجان الکی شلوغش کردی😅

خب منم اون لحظه گفتم ببخشید من نامزد دارم نمیتونم با شما کلاس خصوصی بر دارم حتی منظوری هم نداشت جواب ...

ببینید میتونستید بگید من نیازی به کلاس ندارم ولی به نظرم این که طرف میگه اموزش بدم و میخواسته لطف کنه و شما بگی من نامزد دارم بی ربطه حقیقتا😅من بودم تازه بهم برمیخورد عجیبه که اون پسر چیزی نگفته

خدا منو ببخشه دلی یک پسری رو خیلی سوزوندم .... گفت بعد فلانی من دیگه زن نمیخام 

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

شاید شما اون موقع خیلی کم سن بودی که اینو گفتی

آره خب 20 سالم بود اون وقتا اینقدر توی دانشگاه پیشنهاد میدادن که یکی میگفت سلام هم ما منظور دار می‌گرفتیم 😄

آره خب 20 سالم بود اون وقتا اینقدر توی دانشگاه پیشنهاد میدادن که یکی میگفت سلام هم ما منظور دار می‌گ ...

والا منم۲۰سالم بود و دانشگاه بودم ولی این مدلی نبودم😅یه ذره قبول داری حبیب طور رفتار میکردی خواهر😂😂😉 حالا با شوهرت هم دانشگاه اشنا شدی؟

والا منم۲۰سالم بود و دانشگاه بودم ولی این مدلی نبودم😅یه ذره قبول داری حبیب طور رفتار میکردی خواهر😂 ...

خب اون سن دخترا و پسرا خیلی هیجانی هستن و هورمونها خیلی فعالن 😄نه توی عروسی خواهرم منو دیدن پسر عموی دامادمون بود

یه پسره توفامیل از اول تااخر سرش پایین بود حتی نگاهمم نمیکرد اولین بار بود میدیدمش روز بعد اومد ابراز کرد تا یک ماه هرروز میومد دیگه ازاون محل رفتیم چندوقت پیش دوباره پیدامون کرده بود😂😐😑

خداشاهده اصلا نمیدونم چطوری شد هنوز پیگیره بعد دوسال

جالب اینه خیلیییی خودشو به درو دیوار میزد خودشو ثابت کنه ولی نگاهم نمیکرد  موقعیتشم ازهمه لحاظ عالی و حتی از لحاظ چهره وتیپ خیلی فوق العاده ست و کل فامیل و آشنا سرش قسم میخورن