2777
2789

من شاغل هستم و حدود ۵ ماهه که عروسی کردم و تو این ۵ ماه خانواده همسرسث در حدود ۴ تا ۵ بار دعوت کردم و هر دفعه بهترین تدارک و پذیرایی 

دیشب حدود ۱۵ تا مهمون داشتم و خانواده همسرم هم بودن 

خانوادم میخواستم برام عیدی بیارن و نمیتونستن بیام کمک من

دیروز زنگ زد بهم مادر شوهرم و گفت سبزی دارم بیارم و برات و پرسید تنهایی منم گفتم اره دارم کارامو می‌کنم ، یه تعارف خشک و خالی نزد که بیام کمکت 

مادرشوهرم از اوناییکه که واسه خانواده خودش همه کار میکنه و چون خواهر بزرگ تره همیشه تو خونشون مهمونی میده و …

حالا دیشب میگه فردا شب خواهر برادرام میان و از دیروز دارم خرید و کار می‌کنم 

واقعا من توقع دارم یکمم به من کمک بده دست تنهام

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

خودت بهش بگو 

بگو مامان میشه بیای کمکم 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت بهش بگو بگو مامان میشه بیای کمکم

دیگه گذشت ولی حتی زحمت نداد یه تعارف خشک و خالی بزنه 

بعدش برای طرف خانواده خودش همیشه کار میکنه

دیگه گذشت ولی حتی زحمت نداد یه تعارف خشک و خالی بزنه بعدش برای طرف خانواده خودش همیشه کار میکنه

🤦‍♀️🤦‍♀️چی بگم خواهر 

مادرشوهر است دیگر.....

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اگر اون بیاد کمکپس فردا وقتی مهمونی میده توقع داره توام بری کمکش دیگه

من موقعیتم با اون فرق میکنه من شاغلم

🤦‍♀️🤦‍♀️چی بگم خواهر مادرشوهر است دیگر.....

بعد مطمئنم فردا دخترش عروسی کنه همه جوره کاراشو میکنه

نه فرق نمیکنه

ببخشید برای خودت شاغلی

انتخاب خودت بوده

پولت که جیب مادرشوهرت نمیره

در حدی که میتونی مهمونی بده

خانم خونه خودت هستی وظیفه اون نیست کمکت کنه

بعد مطمئنم فردا دخترش عروسی کنه همه جوره کاراشو میکنه

مطمئن باش 

اون دخترش هست

توقع زیادی نیست ولی معمولا انجام نمیدن ناراحت نکن خودت روکمتر دعوتی بده بتونی برسونی ، اونی که باید ...

درسته 

باید کمتر دعوت کنم که اذیت نشم 

ایشالا دفعه بعدی دیگه عید میاد این طرفی 

مگه حقوقت رو به ایشون میدی؟!!!

کسی که کمک میخواد باید کمک هم بده

ولی یه پیشنهاد دوستانه براتون دارم. حتما برای مهمونی ها از نیروی کمکی استفاده کنید و خودتون رو زیاد از پا نندازید. تاثیرش رو چند سال بعد می بینید