2777
2789

من با کارکردن زن موافقم ولی اگه کمک خرج شوهرش باشه مخالفم چون همون مرد سو استفاده میکنه من با چشم خودم دیدم زن معلم بوده شوهرش کارت همسرش دستش بوده و از اون پولی که درمیاورد یک قرونش مال زنش نبود، مادر خودم کار میکنه بابام چندین ساله که دیگه هیچی برا مامانم نمیخره تازه مامانمم کمک میکنه تو خرجی ولی نه زیاد،

موافقید که زن کمک خرج شوهرش بشه؟

خودم شاغلم و مجرد 

حنی اگه ازدواج کنم هیچ پولی به شوهرم نمیدم 

و معتقدم پول زن واسه خودشه 

نه شوهرای این دوره که تا یه تومن اضافه بیارن فیلشون یاد هندوستان میکنه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن شاغل حتى اگه پولى به شوهرش نده بازم داره كمكش ميكنه!چون داره خرج خودشو ميده

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️

کمک خرج بودن اگه زنه خودش راضی باشه که خب بحثی نیست اما اگه همراه با وحشی‌گری مرده باشه مطلقا نباید کوتاه بیاد

یه موقع هایی هست که دلت میخواد لم بدی و با عشق از رخ دادن چیزهاییکه منتظرش بودی لذت ببری و بگی آخییششش،الان تو همون حالم😆😍 چاییم با دانمارکی خیلی میچسبههههه😋،عَی خدااا سوبله شکرت✌😘😆❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 💪

من میگم جانب تعادل باید رعایت بشه

یعنی این حالتی که شما مثال زدی که حقوق خانمه اصلا کلا دست شوهرش هست و کنترلی نداره روش خیلی افتضاحه. اینم که زن و شوهر مشکل مالی شدید داشته باشن ولی خانم حاضر نشه کوچکترین کمک مالی در حد توانش بکنه برای زندگی، اینم بده

یعنی تعمدا تو سختی گذران زندگی کنید چون می ترسید مبادا شوهره پررو بشه!

ابن بحث در کل بحث پیچیده ای هم هست‌. راه حل اصلیش هم اینه از اول با آدم درست ازدواج کنین، که فرق لطف و وظیفه رو تشخیص بده. فکر نکنه شما نوکرش هستید. فکر نکنه رو حقوق و درآمد شما کنترل داره و حد و حدود رو بشناسه و رعایت کنه در زندگی مشترک. یه مورد دیگه هم از موارد مورد مناقشه هست از جمله تو همین سایت، اینه که من خودم به شدت معتقدم با مردی باید ازدواج کرد که در کار خونه سهم خودش رو انجام بده (به صورت دائم نه اینکه حالا مثلا یه شب منت بزاره لطف کنه ظرف بشوره!!). اینجوری مشارکت کاری و اقتصادی هم برای زن (در حد توانش البته) خیلی راحت تر میشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
زن شاغل حتى اگه پولى به شوهرش نده بازم داره كمكش ميكنه!چون داره خرج خودشو ميده

عزیزم اینجوری بخوای حساب کنی  من که با حقوق متوسط شوهر و قناعت از اول زندگی؛ همسرم تونستن یه خونه تهران یکی شهرستان و ماشین مناسب بخرن شاهکار کردم پس😉