2777
2789

سلام من ۱۸روزه که قرص لگزوپرام ۱۰ یا همون اس سیتالوپرام برای افسردگی  و اضطراب مصرف میکنم 

اضطرابمو خوب کرده ولی افسردگیم هنوز هست به این صورت که از بقیه بدم میاد و دوس ندارم صدای کسی رو بشنوم 

تمرکز ندارم و نمیتونم درس بخونم 

این قرص کی اثر‌میکنه ؟ خوب میشه این حالتا؟ ۲۱سالمه خیلی نگرانم

هنوز 20 روزه استفاده میکنی زوده برای نتیجه گرفتن ترکش نکن 

تازه خوبم اثر کرده توی 18 روز اضطرابتو خوب کرده

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
هنوز 20 روزه استفاده میکنی زوده برای نتیجه گرفتن ترکش نکن تازه خوبم اثر کرده توی 18 روز اضطرابتو خوب ...

اره خیلی اضطراب شدید داشتم دائم معده درد و نفس تنگی داشتم اما الان ارومم پس یعنی نتیجه میده ؟ الان تنها علائمم همینه که از حرف زدن بقیه بدم میاد همش دوس دارم برم تو یه اتاق اروم باشم هیچ صدایی نباشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حدود یک تا دو ماه زمان میخوادصبور باش و کار کن رو خودت ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیری

امیدوارم که تا موقع امتحانای ترمم تاثیرشو بزاره اخه ترم هفتم و اصلا نمیتونم درس بخونم کتابو که باز میکنم حالم از نوشته های رو کتاب بهم میخوره