2777
2789
عنوان

شوهرم خونه مامانش اینا نمیره همه فک میکنن من نمیزارم بره 😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 24 پست

زیاد اصرارش نکن به رفتن ک اخرش واسه خودت بد میشه کیف کن از نرفتنش بذار هرچی میخوان بگن منم سادگی کردم شوهرم بردم اشتیشون دادم الان دیگ به بهانه های مختلف میکشوننش خونشون تا واسه من وقت کمتر بذاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذار بگن

من ی عمر ب خواهرشوهرم عزت گذاشتم و احترام کردم و یبار شوهرم واسش ی کاری نکرد و خانوم گفته بود همه چی زیر سر زنشه

منم بعد اون خیلی کم محلش میکنم

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
اگه بخواد بره اخم و تخم نمیکنی ؟ یا بعدش حرف نمیکشی و مثلا غر نمیزنی ؟ اگه بخواد با تو بره میری باها ...

ن چیزی نمیگم .  من فقط روزای خاص مناست عید یکی فوت کرده جشن اینا میرم ‌اخه باهام بد رفتار میکنن 

مادره اونم ب من اومد نفرین کرد گفت بعدا بچه ات باهات اینطور بشه

بگو اگه ذاتم مثل شما باشه ک صدرصد بچم همچین میشه 

بیخیال واست مهم نباشه من ک از خاندان بابام متنفرم ادمای بی ذاتین 

زیاد اصرارش نکن به رفتن ک اخرش واسه خودت بد میشه کیف کن از نرفتنش بذار هرچی میخوان بگن منم سادگی کرد ...

قهر نیس.  اونا اول میگفتن باید شهر ما زندگی کنین  ‌. ولی این خودش بم گفت من همیشه میخواستم از شهرمون برم جای دور زندگی کنم . خودش خواست بیاد شهر ما‌. از روز عقد اومد اینجا خونه گرفت تنها میموند. سر همین هم مامانش اومد دعوا گفت پسرمو ب زور بردی شهر غریب 

ن چیزی نمیگم . من فقط روزای خاص مناست عید یکی فوت کرده جشن اینا میرم ‌اخه باهام بد رفتار میکنن

اخه تو تاپیک های قبلی می گی مادر شوهرم برای عید هم زنگ می زنه جواب نمی دم 

با این کارا از شوهرت فاصله گرفتی سرد شدید از هم 

با یکی دیگه هم که چت می کنی 

بعد انتظار داری شوهرت خیانتم نکنه؟

واقعا چه زندگیه شما دارید؟ با این وضع چرا بچه دار شدید

قهر نیس. اونا اول میگفتن باید شهر ما زندگی کنین ‌. ولی این خودش بم گفت من همیشه میخواستم از شهرمون ...

بذار هرچی میخوان بگن اینجور شوهرا کم پیدا میشه قدرشو بدون هرچی بیشتر بره سمت خانوادش از تو فاصله میگیره مطمعن باش