2777
2789

نترسیدید از بعدش؟؟ 🥲

از اینکه عصبانی بشه از اینکه نزاره دیگ کاریو بکنی

چقد سخته شجاع بودن چقد سخته از حق خودمون دفاع کنیم

من کراتین کارم تازه یه سالن قرار داد بستم کار کنم کلی هزینه کردم همه پس اندازمو مواد و وسایل کردم بابام همرو دید الان که میخام با کلی شوق برم کار کنم میگ نه دوره کلا 10 دیقه فاصله داره🙃

مشکلشون چیه تو این شرایط سخت 

ولم کنین بسه همش اجازه اجازه

من میرم میخای تا اخر عمر بام قهر باش من میرم..... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خانواده با تمام کارهایی که میکنم مخالفن، اما اگه از نظر خودم عقلانی باشه انجام میدم شده تو روی همشون هم وایمیسم،مگه ماچندبار زندگی میکنیم که تو یکیش بهمون زورم بگن

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
من خانواده با تمام کارهایی که میکنم مخالفن، اما اگه از نظر خودم عقلانی باشه انجام میدم شده تو روی هم ...

دقیقااا منم میرم هرچی شد شد دیگ بدبخت از الان نمیشم

این موضوعی که گفتید طوری هست که خیلی مهمه حتما انجامش بده چند وقت از مزایاش بگو و ...کم کم کنار میاد . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
دقیقااا منم میرم هرچی شد شد دیگ بدبخت از الان نمیشم

نه اینکه هرکاری دلت خواست بکنی که، کار عاقلانه، کاری که چند نفر درست بودنشو تایید کنند، با سر نمری تو چاه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش