2777
2789
عنوان

چرا به مادر تک فرزندا حمله میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 138 پست
اصلا موقع زمان ازدواج نسل بعدی خاله و دایی دیگه مطرح نیست همسن الانش والله کدومتون خونه خاله و دایی ...

عزیزم بهت عذاب وجدان نمیدم 

تک فرزندی جنایت نیست ، چون خیلی ها نتونستن بچه دومی رو بیارن و...

ولی این قدر بچه های با حال بد و وحشتناک دیدم و اونهایی شون که بعد از بارداری دوباره  مادرشون ،حالشون از این رو به اون  رو شد و شادی از چشم هاشون میباره ، دیگه هر کی یه بچه داره میبینم بهش میگم اگه یه ذره تردید داری بذار کنار و ...

مرنج و مرنجان
چه طرز فکر چرتی آدم اگر پدر مادرش رفیقش باشن دیگ ب هیچکس احتیاج نداره درضمن میتونه کلی کلاس بره

رو ادبیاتت کارکن... اصلا چرا ریپ کردی.. بلد نیستی حرف بزنی نزن من فقط نظرمو گفتم.. عقیده مو تو حلقت نکردم که.. دیگه ربپ نکن بی ادب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن شما جنایت میکنید با تک فرزندی همین نی نی سایتی ها

چرتوپرت گفتن تک فرزندی بهترین حالتشه چون تمام تمرکزت رو همون یکیه و بهتر مدیریت میکنی تو این دوروزمونه یکیشم اشتباهه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
کاری نداریم والا خذا حفظش کنهاما تک فرزندی برای خود بچه دردناک تره

بچه های الان تا ده سالگی با خانواده هستند بعد از اون میرن تو اجتماع مگر اینکه با خواهر ووبرادر خودشون تفاوت سنی کمی داشته باشند مثلا ۱۰ سال به بالا تفاوت سنی خیلی زیاده

همون دیگه تو نی نی سایت اومدن میگن تک فرزندی جنایته جنایته خوب هیچکس دوست نداره عمدا کاری رو کنه شای ...

من می گفتم اگه خدا می داد دو تا می اوردم اما الان می بینم اگه دو تا بودن و من نمی تونستم کمک کنم آرزوها و خواسته هاشون برآورده بشه چقدر غمگین می شدم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
من مادر دوتا بچه ام که هرکدوم تک فرزند بودن ظلم بزرگیه.. پسرم بیست سالش بود خدا خواست دخترم به دنیا ...

دقیقا منم با شما موافقم اختلاف سنی زیادم خوب نیست

بچه های من ده سال اختلاف دارن انگار دوتا بچه تک فرزنده 

بیخیالشون ...هر کاری بکنی مردم یه چیزی دارن برای گفتن 

تو این شرایط همون تک فرزندی هم دیگه ریسکه 

اینو منی میگم که یه روز معتقد بودم آدم باید ۲ تا بچه داشته باشه 🙃

🤍🩶🖤
دیگه اگر میخوای پشت هم باشند تو بزرگی کنار هم باشن فاصله ی درست ۲ الی ۳ سال هستش

شرایط زندگی هرکسی فرق میکنه مثلا شوهر خودم قبلا تا میگفت بریم بیرون دوتایی شیک تیپ میزدیم میپردیم تو ماشین 

حالاچی؟ بچم یا میگه نمیام یا اونو اماده میکنم شوهرم غر میزنه ک خودت چرا زود اماده نشدیم میریم ماشین بچه یا زرزر میکنه یا میگه جیش دارم خابم میاد از اخرم میگه فلان چیزو میخام الانم ک مریض میشه بدبختی حس میکنم باعث فاصله مردو زن میشه فک کن دوتا پشت سر هم! مردای ایرانی هم بیشترشون درک ندارن شرایط خونه رو میبینن فرار میکنن بیرون بازم میگم بستگی به شرایط داره گاهی میبینی یک مرد عاقل گیرت میاد ولی درکل زوج هایی ک بچه ندارن میبینم همش تفریح اینور اونور کافه رستوران مسافرت بچه دارها مادر ها مخصوصا خسته همش فکر بچه جایی میری ی چمدون اون بچه میخاد نصف سالم یا سرماخورده یا الرژی داره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بچه های الان تا ده سالگی با خانواده هستند بعد از اون میرن تو اجتماع مگر اینکه با خواهر ووبرادر خودشو ...

اره 

قبل تر از اونم تو اجتمماع هستن 

اما پر کردن وققت با خانواده کجا و با غریبه کجا 

حالا کاری ندارم

والا اتفاقا به نظر من تو این اوضاع اقتصادی تک فرزندی خیلییی بهتر از چند فرزندی هستاونایی که به تک فر ...

اره اینم هست برای خودشون یار میخوان   شوخی میکنم هر کی هر چند تا دوست داره بیاره ولی توهین و تلقین نکنه

اینطور نیست!اتفاقا خانواده پدریم پشت همن وحواسشون به یکدیگر هستبرمی گرده به کودکی اگر کودکی رابطمون ...

منم بچه بودم همش دوس داشتم تو جمع خانواده پدریم باشم اما الان ک بزرگ شدم فهمیدم چه جانوری بودن و نمیدونستم

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن