2777
2789
عنوان

🥲😞عروسیم کنسل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 98 پست
من اگه بودم اجازه نمیدادم بره، بهش میگفتم تو این شرایط که فکر منم بهم ریختست وقت سفر رفتن نیست، بعدش ...

بهش گفتم نرو گفت رو حرفت حرف نمیزنم اگ مشکل موندن منه میمونم ولی باید تو تنهایی وقت بگذرونیم تا یکم از وابستگی کم شع و با عقل و منطق تصمیم بگیریم 

بهمم گفت ب خانوادت بگو ک ی مدت میخام باهم نباشیم تا فکر بد نکنن

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از من به تو نصیحت ، خودتون دو تا همه کارها رو انجام بدید و و در نهایت احترام جلوی بقیه بگین تصمیم خو ...

دخالت خونواده ها از اونجایی شروع میشه که کارهاتون رو بهش اطلاع بدین...

اصلا در مورد زندگیتون...تصمیمات..حرفاتون..خوشیهاتون در مورد هیچکدوم از لحظه های زندگیتون باهاشون صحبت نکنین.

من باشم نه زنگ میزنم

نه سراغ میگیرم 

و به جای اینکه فکر کنم تصمیم اون چی خواهد بود، میشینم خودم فکر میکنم که ایا این پسر به کار زندگی من میاد؟

مشکلات میتونه خیلی زیاد باشه تو زندگی ها و اگر دختر و پسر نتونن مستقل فکر کنن و خودشون را از خانواده ها جدا کنن، بهتره اصلا ریسک این چنین ازدواج هایی را نداشته باشند...

جدا کردن خودتون از خانواده یعنی به دو خانواده اعلام کنین که میتونن تو سر و کله هم بزنن و یا موافق و مخالف باشند ولی به شما ربطی نداره ...این پسر و دختر محکمی میخواد...پسر مخصوصا باید پای انتخابش وایسه ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

عجبسر کار نمیره مگه؟؟؟اگه راست میگه باهم دوتایی برید مسافرت همو بشناسید

شغلش ازاده 

گفت چند روزی با دوستم میریم جنوب... 

گفتم منم میام گفت باشه مشکلی نیست ولی وقتی برگشتیم باید یکم جدا باشیم تا فکز کنیم... منم گفتم بخاطر کارم نمیتونم بیام و مرخصی نمیدن

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

یعنی اصلا نشون ندم ناراحتم؟ میترسم فکر کنه راحت با نبودش کنار اومدم بدترشه.. ولی اگ دوسم نداره چرا د ...

بنظرم اتفاقا خیلی دوستت داره . اما انگار زیاد بهش رو دادی دور برداشته ... بنظرم یه مدت استوری نذار .. بازدیداتو بردار ... بذار ازت بیخبر باشه تا اون پیگیرت بشه ... خودتو از دسترسش خارج کن 

كسي كه بتونه از زنش ١ ماه خبر نداشته باشه واقعا به درد نميخوره !!!! شما عقديد زنو شوهريد ، دوس پسر دوس دختر نيستيد كه !!! اين مسخره بازيا چيه ؟ باز يك هفته بود يچيزي

يك ماه چخبره ؟ مگه زندگي خاله بازيه؟ من جاي تو بودم شوهرم همچين چيزي ميگفت ميريدم بهش و تمومش ميكردم 

ميگفتم همون برو براي هميشه تو خلوت خودت فكركن با دوستات

حس میکنم میخوای بچه بازی دربیاری بگی نمیتونم یه ماه دور بمونم و فلان، همینکه استوری گذاشتی چکاری بود ...

ببین گلم منظورم از لباس و اینا این نیست ک آرزومه این کارارو کنم منظورم اینه کلی برنامه ریخته بودیم جهیزیه امادس خونه اجاره شدس و.... دوست ندارم جلو این همه آدم ضایع شم فکر کنن ب مشکل بر خوردیم 

واقعا بشین فکر کن بهش 

خوب کاری کرد نامزدت 

الان قلب و عشقو بزار کنار با منطق فکر کن 

اینجوری باشه پس فردا یه جشن یه مهمونی یه تولدی نمیتونی بگیری یا باید این طرفیا دعوت باشه یا اون طرفیا 

از طرفی مطمئن باش شب عروسیت دعوا دارن زهرمارت میشه 

بخاید با هم زندگی کنید باید پوست کرگدن داشته باشید 

بشین قشنگ فکر کن 

به خودت به صبر و تحملت تو سختی ها 

به طاقت و تحمل همسرت

انشالله که هر چی صلاحع پیش بیاد برات

اگه‌ نخوادت این چه زندگی ایه؟ که ارزش جنگیدن داشته باشه؟

این همه جنگید برا بدست آوردنم نزدیک 7 بار رسمی فقط اومد خاستگاری و.... چی شده ک دیگ منو نمیخاد اونی ک همش میگفت خدا جواب تموم آرزو هامو با تو بهم داد و دوسم داشت الان من دارم قربانی رفتار خانواده ها میشم... 

شغلش ازاده گفت چند روزی با دوستم میریم جنوب... گفتم منم میام گفت باشه مشکلی نیست ولی وقتی برگشتیم با ...

به نظر من باعث ایجاد مشکل شما هستی. همین که مسائل شخصیتو استوری میکنی گویای همه چیزه. هنوز نمیدونی چی رو برای کی تعریف کنی چی رو نکنی. خانواده ها چرا اصلا با هم انقدر در ارتباطن که این همه دعوا پیش بیاد؟ مگه تصمیمات شما با اوناست؟

به نظر من باعث ایجاد مشکل شما هستی. همین که مسائل شخصیتو استوری میکنی گویای همه چیزه. هنوز نمیدونی چ ...

استوری من چیز خاصی. نبود فقط گقتم شب یلدا و هندونه و انار برا شما 

فکرو خیال 1 دقیقه بیشتر مال ماست همین