2777
2789
عنوان

🥲😞عروسیم کنسل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 98 پست
یعنی تو این 1 ماه سزد نمیشه بخاد برا همیشه کنارم بزاره

مگه کتاب زنان زیرک رو نخوندی ؟ اتفاقا وقتی یکمم ازش دور باشی دلش تنگ میشه بیشتر قدرتو میدونه ... خودتو دست بالا بگیر ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌استوری غمگین نذار که فکر کنه چه خبره ..روال عادی زندگیو پیش بگیر توکل بخدا .... انشالله مشکلتون حل بشه

خب خیلی سختتونه و نمیتونید مانع دخالتهای بقیه بشید جدا شدن عاقلانه هست ولی اگر میتونی مانعشون شی چرا خودتونو نجات نمیدید ک اینطور نشه اگر میخوای بجنگی با بقیه بجنگ ک دیگه تو زندگیتون نظر ندن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😞قربونت برم من 1 ساله عقدم 5 ماه هم نامزد بودم مگ میشه دیگ بخام ب این چیرا فکر کنم وقتی لباس عروسم ...

منظورت اینه که درهرشرایطی باید عروسی انجام یشه؟ حتی اگه خدایی نکرده آینده ی خوبی در انتظارت نباشه؟ 

فک نمیکنی یکم داری بچگانه فک میکنی؟

از من میشنوی حتما جفتتون یه مشاوره برین این یک ماه قهر و بی خبری هیچی رو حل نمیکنه...

برین مشاوره و هرکسی باید اشتباه خودشو پذیره و خودشو برای زندگی بهتر تغییر بده.

🥲دیشب گفت میخام ی مدت برم با دوستم مسافرت یکم تنها باشم...

من اگه بودم اجازه نمیدادم بره، بهش میگفتم تو این شرایط که فکر منم بهم ریختست وقت سفر رفتن نیست، بعدشم میگفتم مگه جدایی چاره کاره، با هرکی دیگه ام بخوای ازدواج کنی خانوادت بازم همین دخالت ها رو دارن، باید یاد بگیریم اجازه دخالت ندیم، بعدشم تو یک ماه میخواد چی تغییر کنه؟ قرار بزارید بیرون باهم صحبت کنید دنبال چاره باشید

ن ما اصلا مشکل نداریم خیلیم همو میخایم ولی مثلا سر ی رنگ شال یا ی دستبند ی هفته خانواده ها میجنگن و ...

از من به تو نصیحت ، خودتون دو تا همه کارها رو انجام بدید و و در نهایت احترام جلوی بقیه بگین تصمیم خودتونه 

اگر بیش از حد به خانواده ها اجازه بدید بیان توی میدون و دخالت کنن ، همین خانواده های به اصطلاح دلسوز باعث از هم پاشیدن زندگیتون میشن 

بچه که نیستید ، هر دوتون کمی اقتدار داشته باشید 

😞یعنی نجنگم واسه زندگیم؟ استوری گذاشتم ک برا شما شب یلدای برا من هزار و ی فکر بیشتر فقط زیرش جواب د ...

فکر کردن هم‌ یه جور جنگیدنه

لطفا زندگیت رو‌ تو پروفایلت و استوری جار نزن خیلی کار سطح پایینه 

حس کردم ببخشیدا آویزونی، من اگه جات بودم می گفتم اصلا تا عید فکر می کنیم، هیچ وقت مرد نباید حس کنه گرایش داری بهش. این یه رازه. زن باید معشوق باشه نه عاشق، عاشق بشه شکست میخوره. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

حس میکنم میخوای بچه بازی دربیاری بگی نمیتونم یه ماه دور بمونم و فلان، همینکه استوری گذاشتی چکاری بود،

شما که منتظری عروسی بگیری باید بزرگ بشی زندگی که الکی نیست فقط لباس عروس نیست واقعا باید فکراتونو بکنید ببینید باید چه کاری بکنید که مشکلاتتون حل بشه اینطوری که نمیشه همیشه جنگ باشه، شماهم مثل شوهرت عاقل رفتار کن بگو باشه بهتره بیشتر فکرامونو بکنیم نه از رو‌ ناراحتی واقعا فکراتونو بکنید

مگه کتاب زنان زیرک رو نخوندی ؟ اتفاقا وقتی یکمم ازش دور باشی دلش تنگ میشه بیشتر قدرتو میدونه ... خود ...

یعنی اصلا نشون ندم ناراحتم؟ میترسم فکر کنه راحت با نبودش کنار اومدم بدترشه.. 

ولی اگ دوسم نداره چرا دیشب ب استوریم نوشت فکرشو نکن درست میشه 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

باید دوتاتون جلو خونوادتون دربیاید

اینا میخوان جلو همدیگه کم نیارن دارن زندگی شما دوتا رو تباه میکنن

تو جلو مادر و خواهر خودت دربیا اونم جلو مادر و خواهر خودش

و بگید دیگه بسه 

از ی جا باید خودتون زندگیتونو نجات بدین 

بزرگتری ک ب سن نیست

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

وقتی عقد کردید دیگه زن و شوهرید فرقی با عروسی گرفتن یا نگرفتن نداره   اما مهریتو بگیری هااااا   لباس نیستی که همینجوری بندازتت کنار به سادگی     ولی الان حرفی از مهریه نزن که بترسه و حرف دلشو نگه    خودتم یکم فکر کن    اما در هر صورت مهریت رو بگیر اگه خواستی جدا شی