2777
2789

خیلی دلم گرفته. هفته پیش شوهرم و خواهرم باهم بحثشون شد‌. حالا چون باردارم و چند بار از دستشون راهی بیمارستان شدم. الان جلو من همدیگه رو میبینن باهم خوبن. وقتی من نیستم خواهرم جواب سلام شوهرمم نمیده و از جلوش رد میشه. مامانمم کلا همیشه طرف خواهرمه. اونم همینکارو میکنه.

مامانم ظهر زنگ زد که شب بیان خونه مامانبزرگ جمعیم. شوهرمم گفت تورو بخوای میزارم ولی خودم نمیام. بعدم لباس پوشید رفت سرکار(درصورتیکه امروز نمیخواست کار کنه) منم تک و تنها موندم خونه. شرایط تنها ماشین گرفتنم ندارم که پاشم خودم برم.‌‌. حتی اگه برم یه دعوا دیگه میشه خونمون. اولین سال انقدر تنهام کل بارداریم زهرمار شد با کارهاشون

الهی بگردم

منم امسال حالم خوش نیست

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منم شب یلدایی ندارم 

شوهرمم ازساعت یازده صبح تااللن نمیدونم کدوم گوریه 

بعدشم توکه اینجوری هستی خودت خونه خودت شب یلدابگیر 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

شما چرا؟

مامانم با فامیلای خودش خیلی جور نیست 

فامیلای پدریمم هر کی برای خودش یلدایی داره و البته خیلیم باهاشون خوش نمیگذره 

خودمونم ۴ نفریم و داداشم از صبح پیش رفیقاشه 

درنتیجه حس تنهایی شدیدی الان دارم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

منم

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تایپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه               راستی سنمو هیچا واقعی نگفتم کارگاهای گرامی وقتی تو بحث یا صحبتی کم میارید و به تاپیک های من مراجعه میکنین. بدانید و آگاه باشید که ایوالناس سنمو واقعی نگفتمممم شهرمم همینطور کلا یک ادم بشدت مجازی میباشم😂 
والا منم شب یلدایی ندارم شوهرمم ازساعت یازده صبح تااللن نمیدونم کدوم گوریه بعدشم توکه اینجوری هستی خ ...

چرا اینجوری ان مردا. چجوری یلدا بگیرم؟ واسه خودم میوه و اجیل بچینم تنها بشینم پاش؟ همش دلم اونور. آخه حال پدربزرگم بد ممکنه آخرین یلدا و دورهمی هممون باشه

هنوز دیر نشده پاشم شام بزار ب خودت برس هرچی داری خوراکی آماده کن زنگ بزن شوهرت بگو‌عزیزم منتظرتم بیا دوتایی با نینی جشن بگیرم 

مهم‌ترین از خانواده خودت کسی نیست دل شوهرت و ب دست بیار