منو دوستام کلی برنامه ریزی کرده بودیم از قبل واسه جشن شب یلدا همه پول هارو ریختن نفری ۱۸۰ بعد یکی نریخته بود گفتم فلانی پول ریختی گفت الان یعنی پول کمه گفتم اگه الان نمیتونی بزنی پول خودم روش میزارم بعدش نگفتم که بهم پس بده گفتم خودش میدونه دیگه از همون موقع فراریه تا اسم پول میاد خودشو کوچه علی چپ میزنه کیک هم خورده ها ولی اصلا به روی خودش نمیاره 😑چیکار کنم بنظرتون🤦🏻♀️
همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند♡
تهشم بگو من لطف کردم قرار نیست که به رو خودت نیاری
اگه نداد
چون فامیلین از بزرگترش بگیر
تعارف نداره
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
به نظرم چیزی نگو قطعا یه موقعیت اینجوری دوباره پیش میاد اون موقع برو بهش بگو من این دفعه کلی قسط قرعه کشی و ... داشتم روی تو حساب کردم که سهم منو بدی هم مجبور میشه بده هم اینکه بهش میفهمونی پولتو میخوای
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب بگو تا فک نکنه دور از جون ساده و خنگی بگو ۲۵ یجا حساب کردم الانم ۱۸٠ باهم میشه ۲٠۵ ت اینم شماره ک ...
حالا ۲۵ تونن نوش جونش ولی ایندفعه رو باید بگم دیگه پررو میشه حالا مطمئنم اگه کسی دیگه مسئولش بود پول میزد چون من چیزی نمیگم پررو شده کاش لاقل جوابمو میداد یا تحویل میگرفت هیچ انگار وجود ندارم تو گروه حتی ازش سوال میپرسم میخونه جواب نمیده دیگه مجبورم پیاممو پاک کنم
همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند♡
حالا ۲۵ تونن نوش جونش ولی ایندفعه رو باید بگم دیگه پررو میشه حالا مطمئنم اگه کسی دیگه مسئولش بود پول ...
اصلا هم بیخیالش نشو و حرف منو گوش کن
به عنوان کسی که تجربه داره بهت میگم
همینم بگو و همین امروز پولتو پس بگیر
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
به نظرم چیزی نگو قطعا یه موقعیت اینجوری دوباره پیش میاد اون موقع برو بهش بگو من این دفعه کلی قسط ...
با خودم که فکر میکنم میگم با یکی از دوستام هماهنگ کنم که مثلا پول دوستمم من دادم بعد دوستم بهم بگه راستی پول کیک هم بهت ندادم فردا یا پس فردا بهت میدم بعد من بگم آره هم مال تو بود هم فلانی دیگه واسم بفرستین یاهم اگه دفعه بعد خواستیم دورهمی بگیریم بهش میگم پول منو بده پول دستم نیست جای پول کیک
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
گفتم شاید الان بانک و اینا دردسترسش نباشه گفتم خودم میدم که بعدا بهم میده دیگه ولی نمیدونستم خودشو ب ...
پس دیگه درس عبرت بشه برات. و این احتمالات رو دفعه بعد بگذار کنار.
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......