2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینجورین

217 بازدید | 33 پست

منو دوستام کلی برنامه ریزی کرده بودیم از قبل واسه جشن شب یلدا همه پول هارو ریختن نفری ۱۸۰ بعد یکی نریخته بود گفتم فلانی پول ریختی گفت الان یعنی پول کمه گفتم اگه الان نمیتونی بزنی پول خودم روش میزارم بعدش نگفتم که بهم پس بده گفتم خودش میدونه دیگه از همون موقع فراریه تا اسم پول میاد خودشو کوچه علی چپ میزنه کیک هم خورده ها ولی اصلا به روی خودش نمیاره 😑چیکار کنم بنظرتون🤦🏻‍♀️

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

همیشه تنها کسی که ضرر میکنه منم حتی کیک هم گیرم نیومد چقد گرفتاری کشیدم🤦🏻‍♀️😑 هربار به خودم میگم دفعه بعد تحویل نگیری اینارو باز اگه من پیگیرش نباشم هیچکس هیچ کاری نمیکنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباه کردی حساب کردی براش

اینا چتربازن

حس زرنگی میکنن 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خب دفه بعد خبرش نکنید

کلا تو یه گروه هستیم بعد دختره هم یجوری اقواممون هست

کلا تو یه گروه هستیم بعد دختره هم یجوری اقواممون هست

خب باشه وقتی کسی انقدر رو دار و وقیح باشه و بخواد تورو قلاب کنه اصلا چه دوستی باهاش داری؟ 

شما به نظرم توی دوستی ووانتخاب ادمها باید پخته تر و آگاهتر باشی وگرنه اینجور آدما زیادن

اشتباه کردی حساب کردی براشاینا چتربازنحس زرنگی میکنن

دقیقا الان دومین باره که ضرر کردم🤦🏻‍♀️بازم همون دختره

تجربه بزرگی کسب کردی آویزه گوشت کن و تکرارش نکن!!!!!

دفعه قبلی ۲۵ تومن مال این دختره حساب کردم چون پول دستش نبود بهم نداد گفتم نوش جونش ۲۵ تومن چیزی نیست ولی الان ۱۸۰ تومن واقعا پول کمی نیست 🤦🏻‍♀️

شاید فکر کرده تو براش حساب کردی دیگ نمیخوای بگیریبهش بگو پولمو بدهبعضیا چقدر پروئن

چجوری بگم که نه به اون بر بخوره ن خودم کم بیارم؟🤦🏻‍♀️واقعا من خیلی ساده ام خیلی خیلی با اینکه مریض بودم ولی کلی به خودم فشار اوردم تازه کیکم نخوردم حتی یک ساعت راه بود که  کیکو تحویل بگیریم اونم منو فرستادن🥲

خب باشه وقتی کسی انقدر رو دار و وقیح باشه و بخواد تورو قلاب کنه اصلا چه دوستی باهاش داری؟ شما به نظر ...

😢👌🏻

چجوری بگم که نه به اون بر بخوره ن خودم کم بیارم؟🤦🏻‍♀️واقعا من خیلی ساده ام خیلی خیلی با اینکه مریض ...

بگو پولمو احتیاج دارم همون سهمت رو که من داده بودم بهم برمیگردونی؟

ناراحت شه دیگ بعضی کارا زشته . کار اون اینطوری بد بوده . تو مقصر نیستی

دقیقا الان دومین باره که ضرر کردم🤦🏻‍♀️بازم همون دختره

برای این مدل آدم باید خیلی پر رو باشی ...

دفعه بعدی بگو با پول دفعه قبل شما باید اینقدر بپردازی ...

اگه یابو آب داد، بگو پس اسمت را خط بزنم از این کار گروهی؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان