2777
2789
عنوان

با پسری که خرج خونه باباشو میده باید چه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مرد عاقل خوب بلده تعادل را حفظ کنه ، جوری که نه سیخ بسوزه نه کباب ....وقتی بلد نیس به درد نمیخوره ...

خب دختره هم عاقل نیس خالم هر چی بهش میگه نمیفهمه 

همه خرجاشو خالم میده حتی پول شارژش پسره هیچ ماهی یبار میبرش بیرون نه لباسی نه خرجی

دختر نمیفهمهبه نظرت خانواده دختره باید چیکار کنن پسره یکم ادم شه بجا خرج بقیه برا نامزد خودش خرج کنه

باباش میتونه شرط بذاره 

و درباره خونه و ماشین و رسم های ازدواج باهاش حرف بزنن

🍷🌊You'll be the saddest part of me

دخترخاله تون الان دوسش داره، پس فردا تنفر جاشو میگیره.چون میبینه الویت شوهرش ،خواهرزاده برادرزاده ها ...

خب دخترخالم نمیفهمه خالم چیکار کنه که پسره بفهمه باید خرج نامزدش کنه الان شب یلداس بحا اینکه اونا چیز بیارن برا عروس 

دختر خالم مامانشو مجبور کرده نامزدو دعوت کنه لباس و ساعتم بخره براش 

خب دختره هم عاقل نیس خالم هر چی بهش میگه نمیفهمه همه خرجاشو خالم میده حتی پول شارژش پسره هیچ ماهی یب ...

خب پس خودش لیاقت خودش را نمیدونه و ارزش خودش را پایین میاره ،پس سزاوار هررفتاریه ....کسی که دوس داشتن براش اولویته و با دل پیش میره هیچ کاریش نمیشه کرد میمونه تا خودش سرش به سنگ بخوره و عقلش به کار بیوفته ....شما هم حرصشو نخور .زندگی خودش هرکاری کنه به خودش میکنه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
باباش میتونه شرط بذاره و درباره خونه و ماشین و رسم های ازدواج باهاش حرف بزنن

اونم درست کنن بازم تو زندگی پسره غده کارخودشو 

میکنه خالمم ساده اس حداقل بلد نیست چیکار کنه دامادو یاد بده

خب پس خودش لیاقت خودش را نمیدونه و ارزش خودش را پایین میاره ،پس سزاوار هررفتاریه ....کسی که دوس داشت ...

خالم با من درد دل میکنه میگه بگو چیکار کنم خرج دخترو بده تا از باباش اینا دور شه 

منم از شما کمک خواستم تا به خالم بگم

خالم با من درد دل میکنه میگه بگو چیکار کنم خرج دخترو بده تا از باباش اینا دور شه منم از شما کمک خواس ...

عزیزم تا میتونه مراسم عقد و عروسی رو عقب بندازن. شاید تو این مدت ارزش خودش رو فهمید

عزیزم تا میتونه مراسم عقد و عروسی رو عقب بندازن. شاید تو این مدت ارزش خودش رو فهمید

میدونی پسره سیاست داره بلده دختر ساده رو پر کنه

گوشی دختره شکست باباش خرید عیدی باباش میخره شارژ بخواد باباش میخره دختره هم نمیفهمه بیچاره خالم