2777
2789

راجب دخترخالمه

بابای پسره حقوقشو خرج دخترو پسر بزرگشو و زن و بچهاشون میکنه بعد کم میاره نامزد دختر خالم خرج باباهه رو میده به نامزدش نمیده دختر خالمم از باباش پول میگیره 

وقتی به پسره میگه پسره میگه دوست دارم بچهای برادر خواهرمن پدر مادرمن  باید خرجشون کنم 

ولی سو استفاده کرده خرج نامزدشو نمیده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه مرد عاقل خوب بلده تعادل را حفظ کنه ، جوری که نه سیخ بسوزه نه کباب ....وقتی بلد نیس به درد نمیخوره همون بهتر کات کنه ....چون فقط این مورد نیس مشخصه تو هیچ کاری تعادل نداره و بچه ننه  و بی فکره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اگرعقده همین الان باید میخ رو بکوبه

خب دختره هم بلد نیست یبار به پسره گفت تو خرج خونه باباتو میدی بعد اون حقشو برا بقیه خرج میکنه پسره دعوا کرد که پدر ماپرمن وظیفمه اصلا اونا دوست دارن به بقیه کنن به من چه 

بچها برادرمن 

بعد میاد پیش نامزدش دست خالی خرج دختره رو هم باباش میده پسره پُرش کرده از بابات بگیر پول با اینکه نامزده وظیفشه

نامزدن دختره دوسش داره

معنی نامزد میدونی یعنی چی؟؟یعنی اینکه باهم اشنا بشن اگه اکی بودن عقد کنن،این شرایط اقای نامزد وحشتناکه،فقط از بین رفتن دختر خانم رو تو این رابطه میبینم.کاش دخترا بفهمن اول خودشون رو دوست داشته باشن،نه اینکه تا بگیم این راه اشتباهه بگن خببببب دوسش دارم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
معنی نامزد میدونی یعنی چی؟؟یعنی اینکه باهم اشنا بشن اگه اکی بودن عقد کنن،این شرایط اقای نامزد وحشتنا ...

دقیقا همینطوره دختر سنش کمه نمیفهمه 

خالمم که بهش میگه نامزدت وظیفشه نصف خرجت بده میگه نه بابام باید بده بعد پسره میره خرج اهالی خونه و بچه های برادر خواهر میکنه