2777
2789
عنوان

اگه شما جای من باشید ناراحت میشید

104 بازدید | 9 پست

مادرشوهرم زن خوبیه هست کنایه زیاد زده سر جهاز و سیسمونی و اینا ولی ب دل نگرفتم امروز برادرشوهرم گفت این ژله زو خودت درست کردی به شوخی گفتم اره منم بلدم فکر کردی بلد نیستم برگشت گفت اینم زبون در اورده بعدم پیش هم عروسم برگشت گفت نمیدونی چه زبونی در اورد.نمیدونم شوخی کردیا نه ولی دلم شکست بعدم گفت الان دیگه همه زبون دارن فکر نکن بی زبونن بعد این هم عروس من چون فامیلشون هست خیلی بهش احترام میزارن من چون 

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر حرفی میشنوی همونجا با شوخی و خنده جواب بده اگه جواب ندادی دیگه بعدا بهش فکر نکن یعنی حق نداری فکر کنی تا یاد بگیری همونجا جواب بدی 

این قراریه که من چند ماهه با خودم گذاشتم و باعث شده خیلی ام بهتر از قبل بشیم با مادرشوهرم

ها بابا حق نازاحتی رو هم به خودت نمیدی؟ولی اگر به شوهرت بگی میگه شوخی بوده چیزی نیست پس تو دلت نگه د ...

بهش گفتم گفت شوخی کرد چون من از وقتی ازدواج کردم سر جهازم کلی پیش شوهرم تحقیرم کرد اونا شرایط مالیشون خیلی خوبه بابام دستش خالی بود کمتر داد خواهرشوهرم ی سال قبل من ازدواج کرد کلی وسایل داد هزار بار گفت من چقد چیز دادم غیر مستقیم 

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️
هر حرفی میشنوی همونجا با شوخی و خنده جواب بده اگه جواب ندادی دیگه بعدا بهش فکر نکن یعنی حق نداری فکر ...

اخه زن بزرگی هست نمیشد بگم چیزی منم دوس ندارم کسی ازم ناراحت بشه

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️
اخه زن بزرگی هست نمیشد بگم چیزی منم دوس ندارم کسی ازم ناراحت بشه

ببین قرار نیست بهش بی احترامی کنی با خنده یه چی بگو رد کن حرفشو که بدونه متوجه حرفش شدی بعدش کم کم حرفا و تیکه ها جمع میشه 

باور کن من اینو از جاریم که تازه اومده بود یاد گرفتم

از وقتی هر دو اینجوری کردیم‌کلا تیکه ها جمع شده خود و رابطمون خیلی خوب شده

مثلا من بودم میگفتم علم پیشرفت کرده این روزا باید زبون داشته باشی بعدم میخندیدم بلند بلند دیگه ادامه نمیدادم