2777
2789
عنوان

مدل زندگی یکی از آشناها که ازدواج هم نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 40 پست
من خودم بشخصه نمیخوام فرزندوبچه ازخودم داشته باشم. نهایتش اگرهم ازدواج کنم میخوام بچه به سرپرستی میگ ...

به نطرم پدر و مادرا فداکاری زیادی کردن همین مامان خودم کلی استعداد داشته چه قدر حوونیش زیبا بوده ولی خیلی از خودش گذشت کرده.. ولی ما هرچه قدر تلاش کنیم میتونیم اون زحمتایی که کشیده رو حبران کنیم؟ نه بجه ها هرچه قدرم با پدر و مادر خوب باشت درگیر  زندگی و کارای خودشونن... پدرها هم همینطور من فک میکنم برم سرکار پولام و بیارم بدم بچم هرروز بخواد بگه این و برام بخر اون و برام بخر ..از خودشون میزنن بچشون خوب باشه اخرش بهشون برمیگرده ؟ حالا بعضی از بچه ها که کلا احترام پدرو مادر و نگه نمیدارن و البته حقیقتا نمیشه واقعا یکی و مقصر دونست یه سری روابط پیچیدست...

الان من خیلی از خانواده هارو نیبینم خیلی اون حالت ایده ال که میگن همه کنارهمن مشت همن نیست... خیلی هم و ناراحت میکنند بچه از پدرو مادر..پدر و مادر از بچه ..زن و شوهر از هم 

والا من متاهلم، ازادی ه خودم و دارم، دو تا فوق لیسانس گرفتم بهترین شغل و دارم با همسرمم خیلی بهمون د ...

چه قدر قشنگ میتونم بپرسم شوهرتون اهل کجاست؟ من راستش فک میکنم مردای بعصی از شهرها هم شاید یکم خودرای تر باشن.. دیدم بد شده(البته نه همشون ولی مثلا یک درصد نسبتا زیادی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من هرکی دیدم بچه هم داشته ولش کردن تو پیری

راستش منم این چیزای ایده الی که میگن دورهم جمع میشیم گل میگیم گل میشنویم و فقط تو فیلما و میبینم ایککه بجه هاش تو میری دورش بودن و احترام میذاشتن .. تو واقعیت متاهلا زنایی و نیبینم که تا دم میری دارن میگن شوهر فلان فلان شدم این کارو کرد اون کارو کرد.. از خانواده شوهر ادیتاش میگن... به خاطر سختی ها زودتر شکسته شدن و تو ۶۰ یالگی انواع مریضی هارو دارن .. بچه ها هم اونایی که خوبن و احترام نیدادن بازم اختلاف عقاید و تطرات باید مدیریت کنن و کلا دنبال گرفتاری های خودشون هستن 

چرا؟ ببیتید صیغه به معنی زن دوم و اینا نه..منم نمیدونم ولی خودش میگفت رابطش شرعیه و ازدواج سفید نیست ...

چون حالم از صیغه ی کسی بودن بهم میخوره حتی اگه زن دوم هم نباشه

🍒🍒لیدی احساساتی میشه..👩🏻‍🦯

چه قدر قشنگ میتونم بپرسم شوهرتون اهل کجاست؟ من راستش فک میکنم مردای بعصی از شهرها هم شاید یکم خودرای ...

به اهلیت نیست به تربیت درست پدر مادر عزیزم

همسرم از سمت پدری اهل زنجان هستن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.