2777
2789
عنوان

مدل زندگی یکی از آشناها که ازدواج هم نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 40 پست
این سبک زندگی خوبه ولی ن دیگ برای یه زن میانسال 48 سالهشاید الان هنوز زیبا باشه و پارتنر داشته باشه ...

الان خیلی از متاهلا و خانومای مسن متاسفانه تنها هستن و همش نگاهشون به دره بچشون کی بیاد سربزنه بهشون..من خودم عاشقانه کنار مامان بابام هستم و خیلی کنارشون بهم خوش میگذره ولی خوب دوروبرم زیاد میبینم  زت و مردای مسنی که تنهان و کل زندگیسون و برای بچه هاشون فداکاری کردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مجردم ۳۶ سالمه مجردی برای همچین افرادی خوبه که اجتماعین و دوست اشنا دارن من اینطور نیستم... ولی ...

دقیقا من برای بچه تقریبا مطمینم نمیخوام بچه دار بشم 

به نطرت مردی میدا میشه دنبال بچه دار شدن نباشه

ایشون تایپ شخصیتیش این هست. شما باید ببینی خودتم همینی؟ یعنی سختته زندگی مشترک و مادر شدن؟ یا نه‌از ...

راستش چیزای جالبی دوروبرم نمیبینم از زندگی مشترک..بیشتر بحث و دعوا بوده و یا فداکاری زیاد خانوم و از خودگذشتگی زیادش برای خفظ زندکی خیلی از زنا کاملا از خودشون میگذرن

مردا هم البته کلی کارمیکنند تو این شرایط اقتصادی خرج خانواده رو بدن ولی خوب هرکدوم تو یک زمینه ای کاملا خودشون و باید فراموش کنند 

شرایط زندگی هر کسی متفاوته آدم ها هم نمیان همه چیز رو بگن بهت مسلما داشتن یه زندگی سالم و پرروزی و با عزت آرزوی خیلی ها هست ، کسی دوست نداره مجردی یا شوهر خیانت کار، یا بیماری خاص و مثلا سکته و فوت در ۵۰سالگی رو ولی شرایط زندگی ها آدم ها متفاوته و حتی دهه به دهه باید آپدیت کنی با توجه به شرایط . منم متاهل ۴۹ساله میشناسم که زندگی عالی داشت دوسال پیش شوهرش فوت میکنه و چند ماه بعد پسر جوانش سکته میکنه خودشم سرطان سینه داره خیلی خیلی  آدم ها متفاوتن خیلی هیچکس هم از آینده خبر نداره

۴ سال دیگه ک افتاد ی گوشه تنها و بی کس تو خونه میفهمه شوهر و بچه چین آدم ک همش رو پای خودش نیس پرستا ...

خیلی از خانومارو میبینم که شوهر و بچه داشتن وافتادن یه گوشه..با یک بدن بیمار به خاطر از خودگذشتگی های زیاد و بچه ها هم اگه خیلی خوب باشن میان سرمیزنن ولی هنه گرفتاری های خودشون و دارن و حس سربار بودن داری

راستش چیزای جالبی دوروبرم نمیبینم از زندگی مشترک..بیشتر بحث و دعوا بوده و یا فداکاری زیاد خانوم و از ...

هرجور باپدر ومادرخودتون رفتارکنید. هرجوری همسرتون باپدرومادرخودش رفتارکنه. بچه هاتون هم همونجوری رفتارمیکنن. حالا چه خوب یابد. واینکه پول ازکجادرمیارید ورزق وروزی حلال باشه بچه هاهم خوب میشن. همین امروزیه کلیپی دیدم خیلی وایرال شده بود که پسره به پدرش توی نلبکی چایی میداد. پدرش دست نداشت. همینجاایران بود. توی مسجداینافکرکنم. سرچ بزنید هست توی یزدبوده

یخ فروش جهنم.معلم فراری

هرجور باپدر ومادرخودتون رفتارکنید. هرجوری همسرتون باپدرومادرخودش رفتارکنه. بچه هاتون هم همونجوری رفت ...

من خودم بشخصه نمیخوام فرزندوبچه ازخودم داشته باشم. نهایتش اگرهم ازدواج کنم میخوام بچه به سرپرستی میگیرم. میترسم رفتار بچه هام مثل خودم باشن که خوساته وناخواسته باپدرومادرم بدرفتاری میکنم. بعدهم پشیمون میشم. ولی بازم یه حسی نمیذاره همیشه درست رفتارکنم. یابرم مثلادست پدرموببوسم

یخ فروش جهنم.معلم فراری

والا من متاهلم، ازادی ه خودم و دارم، دو تا فوق لیسانس گرفتم بهترین شغل و دارم با همسرمم خیلی بهمون دو تایی خوش میگذره ، فردا برای شب یلدا میرم شهرش و بخاطر اومدن من داره کلی تدارک میبینه حتی غذا درست میکنه! شوهر هم هست! عقد دایم!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شرایط زندگی هر کسی متفاوته آدم ها هم نمیان همه چیز رو بگن بهت مسلما داشتن یه زندگی سالم و پرروزی و ب ...

واقعا همینطوره... این اشنامون تهران زندگی میکنه و فک نمیکنم اصلا بشه همچین سبک زندگی تو شخرستان داشت..هرکسی یه جوری زندگی میکنه