2777
2789
عنوان

چجوری فراموشش کنم😔

120 بازدید | 11 پست

کراشمو میگم، میدونم مال من نیس میدونم خیلی سر تره، خوشگله اندامش ورزشیه پرستاری خانواده لارجی داره و... چجوری فراموشش کنم از 12سالگی عاشقش بودم اما اون حتی منم نمیشناسه فقط گاهی اوقات درمورد کنکور باش چت میکنم همین، میدونم کلی دخترخاله، دخترعمه داره ولی بازم سختمه فراموشش کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار کنم

نمیگم مستقیم بری بگی

ولی یه کم باهاش صمیمی شو

دختر فامیل رو بیخیال

صمیمی شدنت سه حالت داره : یک میفهمی عاشق تصورت شدی نه اون آدم

دو اینکه به چشمش میای

و سه اینکه بعدا پشیمون نمیشی

🍷🌊You'll be the saddest part of me

نمیگم مستقیم بری بگیولی یه کم باهاش صمیمی شودختر فامیل رو بیخیالصمیمی شدنت سه حالت داره : یک میفهمی ...

تو اینستا روزی ده بار دل دل میکنم این کلیپه بفرستم براش بعد میگم نه زشته، من هروقت درمورد کنکور باش چت که میکنم خیلی قشنگ صحبت میکنم حرفاش انگار خودمم ورژن پسر

تو اینستا روزی ده بار دل دل میکنم این کلیپه بفرستم براش بعد میگم نه زشته، من هروقت درمورد کنکور باش ...

میتونی از همون کنکور شروع کنی

درباره رشته‌اش بپرس

بعد بحث رو ببر سر اینکه بعد کنکور دوست داری چیکار کنی از علایقش بپرس‌ کم کم دستت میاد 

فقط اعتماد به نفس داشته باش ❤️

میتونی از همون کنکور شروع کنیدرباره رشته‌اش بپرسبعد بحث رو ببر سر اینکه بعد کنکور دوست داری چیکار کن ...

کلی حرف زدم کاملاا میشناسمش عین خودمه کلا خودمه ولی ورژن پسرش، رشتش پرستاریه، خانوادشونم میشناسم

کلی حرف زدم کاملاا میشناسمش عین خودمه کلا خودمه ولی ورژن پسرش، رشتش پرستاریه، خانوادشونم میشناسم

خب فیلم ها و عکس‌هایی بفرست واسش که دوست داره ولی مثلا هفته ای یک بار

یا استوری بذارش که ریپ بزنه

خب فیلم ها و عکس‌هایی بفرست واسش که دوست داره ولی مثلا هفته ای یک باریا استوری بذارش که ریپ بزنه

روم نمیشه میترسم بگه این با همه پسرا اینجوریه، منم بخاطرش تا الان خاستگارام رد کردم کسی بجز اون نمیتونم کنار خودم ببینم