2777
2789
عنوان

کسایی که حاجت دارید بیایید

73 بازدید | 10 پست

چله حق شناس توصیه میکنم انجام بدید اگه روششو بلد نیستید که براتون توضیح بدم 

کسایی که حاجت گرفتید بگید که بقیه امید بگیرن فقط کسایی که حاجت گرفتن بگن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن عالیههههه معجزه داره ولی بخاطر شرایط سخته که حاجت میده

درسته ولی نظر شخصیم اینه خدا اگه بخواد میده بدون هیچی!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

میشه بگی چطوریه

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
درسته ولی نظر شخصیم اینه خدا اگه بخواد میده بدون هیچی!

آره ولی باید از خدا مخلصانه و باور قلبی بخوای بهت بده و واقعا میده این زیارت عاشورا وقتی گناه نمیکنی خدا بهت حاجتتو میده این روش طوریه که انگار خدا و امام حسین صدا میزنی

آره ولی باید از خدا مخلصانه و باور قلبی بخوای بهت بده و واقعا میده این زیارت عاشورا وقتی گناه نمیکنی ...

اره شنیدم 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
میشه بگی چطوریه

چشم این زیارت عاشورا مجریه اما باید هیچ گناهی نکنی چشمی زبانی و.... غیبت دروغ حجاب کامل 

نماز اول وقت می‌خونی وسطش با کسی صحبت نمیکنی مخفی میمونه از چهار شنبه شروع می‌کنی حاجت محال میده و روز انجام بدی شب نمیشه .

اول صد تا تکبیر 

سلام و لعن 

زیارت عاشورا تا قبل از لعن 

دو رکعت نماز هدیه به امام حسین

صد تا کبیر 

زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام 

دورکعتی نماز زیارت امام حسین

و دعا علقمه 

تو گوگل نگا کن بهتر توضیح داده 

چشم این زیارت عاشورا مجریه اما باید هیچ گناهی نکنی چشمی زبانی و.... غیبت دروغ حجاب کامل نماز اول وقت ...

دقیقا صدتا لعن رو باید بگی و صد تا سلام بعد از زیارت عاشورا دوم؟

غیبت اگر تو جمعی باشی بقیه حرف بزنن ولی شما حرفی نزنی بازم باطله؟

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
دقیقا صدتا لعن رو باید بگی و صد تا سلام بعد از زیارت عاشورا دوم؟غیبت اگر تو جمعی باشی بقیه حرف بزنن ...

زیارت عاشورا دوم صدتا لعن و سلام میگی 

نباید گوش کنی 

تو گوگل سرچ کن کانال حق شناس مال سید ابراهیم

زیارت عاشورا دوم صدتا لعن و سلام میگی نباید گوش کنی تو گوگل سرچ کن کانال حق شناس مال سید ابراهیم

ممنونم