2777
2789
خب بهش بگو توقع طلا داشتی خورده تو ذوقت اینجوری روز زن حتما طلا میگیرهشوهر منکه اصلا تولدمو یادش نیس ...

همسر من تولدمو یادش میمونه. ولی روز مادر و فقط تبریک میگه‌.. مث همسر شما میگه روزه مادره، نه زن

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شوهرم داره

میدونم عزیزم خواستم بگم این چیزا اونقدرم مهم نیست ...مهم احترام و تعهد و دوست داشتنه ....من خودم خونه پدریم طلا داشتم ماشین داشتم بینیمو عمل کرده بودم و الان تو زندگیه زناشوییم با کمک هم چیزایی رو که نداشتیم به دست آوردیم....منو طلا خوشحال نمیکنه و لوازم آرایشم ناراحت نمیکنه....مهم اون کسی هست که بهم کادو میده ....تو ازدواجمون خیلی هم مادی نباشیم سعی کنیم چیزای دیگه رو محکم کنیم 

خب بهش بگو توقع طلا داشتی خورده تو ذوقت اینجوری روز زن حتما طلا میگیرهشوهر منکه اصلا تولدمو یادش نیس ...

مث شوهر من 🤣🤣

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

لوازمتو باز کن ازش تشکر کن 

بعدا خودت برو طلا فروشی یه طلایی رو پسند کن بعد به شوهرت بگو یه طلا پسند کردم برام بخر بعدهم بگو کلا مناسبتا همش طلا بخر 

ولی نزن تو ذوقش اینا چیه گرفتی و از این حرفها 

لوازمتو باز کن ازش تشکر کن بعدا خودت برو طلا فروشی یه طلایی رو پسند کن بعد به شوهرت بگو یه طلا پسند ...

خودمم همین فکرو کردم اتفاقا گفتم فردا میگم بریم مغازه دوستت ، یه دستبند دیدم خوشم اومده 

اینجوری خوبه؟ 

ببین روانشناس من میگه اگه از چیزی ناراحت شدی حتما مطرح کن. انتظاراتتو بهش بگواصلا ممکنه همون لحظه جو ...

جلو جاریم نخواستم چیزی بهش بگمه چند جاریم رازدار منه و خیلی خوبه و می‌دونه ناراحت شدم ولی گفتم جلو اونا چیزی نگم

خودمم همین فکرو کردم اتفاقا گفتم فردا میگم بریم مغازه دوستت ، یه دستبند دیدم خوشم اومده اینجوری خوبه ...

آره 

شوهرتون اگه با زبون نرم میشه با زبون و سیاست نه دعوا به اهدافتون برسید تا بچه ها توی محیط آروم بزرگ بشن چند سال دیگه بخاطر همین دعواها و خودخوری ها کلی مریضی می گیریم

عزیزم پس خودت مشکل نداری با خیانتش

اینکه قبلا کاری کرد و تموم شده نه ، دیگه تموم شده دوره ش طی شده حرفامونو زدیم قرارا رووگذاشتیم و سعی کرده جبران کنه و دیگه الان مشکلم موضوع تولدمه نه خیانتش