2777
2789

شوهر من خیانت کرد و حتی یه مدت ما رو ول کرد رفت 

بعد پشیمون شد و با معذرت خواهی و قول و تعهد و ضمانت فامیل و آشنا قبول کردم و چون واقعا پدر خوبیه و خودمم دوسش داشتم 

تا حالا هرکاری کرده سعی کرده منو خوشحال کنه و جبران کنه گذشته رو 

مثلا دلم میخواست بینیمو عمل کنم قبلا قبول نمی‌کرد الان گفت هر دکتری خواستی نوبت بگیر و هزینشو داد و مثلا حساب بانکی به اسم کنه و پولامون تو حساب منه 

ولی انتظار داشتم اولین تولد من که بعد برگشتنش بوده کادوی خوب بده 

روز تولدم که اصلا یادش نبود خودم بهش گفتم و تازه گفتم خیلی ناراحتم که فراموش کرده و اونم معذرت خواهی کرد و گفت می‌دونی که تولد بچه‌ها مونم یادم نیست هیچوقت و..

دیشب اومد خونه مهمون داشتیم رفته بود کیک گرفته بود و یه کیسه که توش کادو بود 

واقعا انتظار داشتم یه تیکه طلا بگیره ولی دیدم چند تیکه لوازم آرایشی بود 

از ناراحتی گرفتمش و لبخند زورکی زدم و باز نکردم گفتم دستت درد نکنه کل بدنم عرق سرد شده بود گفت اااا بی ذوق خب باز کن بیار ببینم خوشت میاد یا نه اصلا جا خوردم 

انتظار داشتم حداقل یه انگشتر دو گرمی باشه 

الان می‌خوام یه جوری بهش بگم که اینا چیه گرفتی واسم یعنی من در این حد بی ارزش بودم واست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو این شرایط اقتصادی دنبال طلا نباشید ....کادو هست دیگه ....من خودم از شوهرم پارسال فقط کیک خواستم گفتم خونه خریدیم تو فشار نباشه ....دعواش کردم که چیزی نخره ...به جاش امسال برام سرویس خرید ....مهم تعهد و زندگی هست ....

فکر نکنم چون تولدم واسم مهم بود مطمئنم نمیگیره

خب بهش بگو توقع طلا داشتی خورده تو ذوقت اینجوری روز زن حتما طلا میگیره

شوهر منکه اصلا تولدمو یادش نیس روز زنم فکر نکنم چیزی بگیره همیشه همینه میگه روز زن نیس روز مادره😕میگم خب منم مادرم میگه مادر منکه نیستی😑

ببین روانشناس من میگه اگه از چیزی ناراحت شدی حتما مطرح کن. انتظاراتتو بهش بگو

اصلا ممکنه همون لحظه جو سنگین بشه یا طرف قبول نکنه یا حتی دعوا بشه. ولی در طولانی مدت به نفع رابطه است که انتظاراتتونو مطرح کنید و نذارید تو دلتون بمونه